Uw eigen kinderopvang aan huis beginnen bij thuiscreche.nl!

Uw eigen kinderopvang aan huis beginnen

Heeft u altijd al een eigen kinderopvang willen hebben? Dan is nu hét moment om uw droom waar te maken! Door u aan te sluiten bij thuiscreche.nl, krijgt u namelijk de mogelijkheid om uw eigen kinderopvang te starten. Bent u er klaar voor om een eigen kinderopvang aan huis te beginnen? Lees dan snel verder, want wij vertellen u graag hoe u dit via thuiscreche.nl kunt doen.

Waarom een kinderopvang starten via thuiscreche.nl?

Er zijn verschillende redenen om zelf een kinderopvang te starten. Misschien heeft u jarenlang onder een baas bij een kinderopvang gewerkt? Of heeft u zelf kinderen en beleeft/beleefde u veel plezier aan het opvoeden van hen? Wanneer u een hart voor kinderen heeft en graag eigen baas wilt zijn, is het een uitzonderlijk goed idee om een kinderopvang te starten. Door u aan te sluiten bij thuiscreche.nl staat u er niet alleen voor. Wij zullen u namelijk de handvatten geven die u nodig heeft om een goed en professioneel kinderopvang te beginnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan administratieve ondersteuning en erop toezien dat uw opvanglocatie aan alle eisen voldoet die de GGD eraan stelt. Bovendien kunt u van ons netwerk gebruikmaken om vraagouders te werven. Al meerdere gastouders hebben hierdoor alle plekken in hun kinderopvang opgevuld. Een beter begin dan via thuiscreche.nl kunnen wij niet bedenken!

Hoe kunt u een eigen kinderopvang starten?

Een eigen kinderopvang starten, gebeurt niet één, twee, drie. Toch is dit ook niet totaal onmogelijk, integendeel zelfs! En door u aan te sluiten bij thuiscreche.nl, wordt het al een stuk eenvoudiger. Wij kunnen u namelijk precies vertellen wat er komt kijken bij het opstarten van een eigen kinderopvang. Bovendien zullen wij u ook tijdens dit proces volledig begeleiden. Bij thuiscreche.nl staat u er dus nooit alleen voor.

Wat komt er kijken bij een eigen kinderopvang starten?

Als eerste dient u over de juiste opleiding en certificaten te beschikken om een eigen kinderopvang aan huis te kunnen beginnen. Daarnaast hoort de opvanglocatie aan huis zo te zijn ingericht dat het aan de eisen van de GGD voldoet. Ook dient u zich in te schrijven als ondernemer bij de Kamer van Koophandel. Wanneer u zich aansluit bij thuiscreche.nl komt u namelijk niet bij ons in dienst, maar wordt u eigen baas die gebruikmaakt van onze franchiseformule.

Natuurlijk staan wij voor u klaar om u te helpen bij alles wat komt kijken bij het starten van een eigen kinderopvang aan huis. Wilt u graag alvast weten wat u te wachten staat? Bekijk dan dit stappenplan.

Wilt u uw eigen kinderopvang aan huis beginnen?

Bent u na het lezen van bovenstaande nog steeds enthousiast over het hebben van een eigen kinderopvang? En kunt u niet wachten om uw eigen kinderopvang aan huis te beginnen? Meld u dan aan bij thuiscreche.nl! Wilt u toch liever graag eerst wat meer informatie over ons concept? Neem dan gerust contact met ons op, want wij vertellen u er graag over!

Informatie aanvragen

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap