wat-verdien-je-als-gastouder

Denk je erover na om gastouder te worden? Dan is het natuurlijk wel erg fijn om te weten wat je nou eigenlijk als gastouder verdient. Hoeveel je precies verdient, kan per gastouderbureau verschillen. Wil je weten wat je als gastouder verdient bij thuiscreche.nl? Lees dan snel verder, want we vertellen het je in dit artikel!

Wat verdien je als gastouder bij thuiscreche.nl?

Bij thuiscreche.nl hanteren wij per kind een uurtarief. In totaal mag je in jouw Thuiscrèche dagelijks maximaal zes kinderen opvangen.

Wat je uiteindelijk verdient aan jouw Thuiscrèche hangt namelijk van het volgende af:

  • Hoeveel dagen in de week je kinderen wilt opvangen;
  • Hoeveel kinderen je per dag zult opvangen;
  • En hoeveel uren je wekelijks als gastouder zult werken.

Meer zekerheid dankzij ons gegarandeerd inkomen

Als gastouder bij thuiscreche.nl ga je als zelfstandig ondernemer aan de slag. Je schrijft je namelijk in bij de Kamer van Koophandel en komt niet bij ons in loondienst. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor jouw inkomen. Sommige mensen vinden dat ontzettend spannend. Ze vinden het zelfs zo spannend, dat ze liever kiezen voor een baan in loondienst met een vast inkomen dan voor het gastouderschap. Dat vinden wij van thuiscreche.nl erg zonde. Daarom hebben wij het gegarandeerd inkomen in het leven geroepen, zodat het een stuk minder spannend wordt om voor het gastouderschap te kiezen.

Wat houdt het gegarandeerd inkomen van thuiscreche.nl precies in?

Het gegarandeerd inkomen van thuiscreche.nl houdt in dat wij jou de tijd en ruimte geven om jouw eigen Thuiscrèche te starten en te laten groeien. Je kunt ervoor kiezen om jouw inkomen in de opstartfase van jouw Thuiscrèche aan te laten vullen tot maar liefst 1.000 euro per maand.

Hierdoor hoef jij je in de eerste maanden van jouw eigen kinderopvang geen zorgen te maken over jouw inkomen. Je kunt hierdoor zelfs met een gerust hart jouw Thuiscrèche laten groeien, zodat de kans groot is dat je na de opstartfase genoeg verdient om van rond te kunnen komen. Een fijnere manier om jouw eigen kinderopvang te beginnen is er vrijwel niet!

Word ook gastouder bij thuiscreche.nl!

Je kunt zeker wel een fijn inkomen krijgen als je jouw eigen Thuiscrèche runt. En was je voorheen bang voor een onzeker inkomen? Dan is het vast prettig om te weten dat je bij ons tijdens de opstartfase van jouw eigen kinderopvang, gewoon een gegarandeerd inkomen krijgt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat jij kunt verdienen als gastouder? Neem dan vooral even contact met ons op, want maken graag kennis met je en een berekening voor je!