Overstappen van gastouderbureau - Thuiscreche.nl

Overstappen van gastouderbureau

Als u op zoek bent naar geschikte gastouderopvang, wilt u er zeker van zijn dat alles goed geregeld is. Niet alleen gastouders maar ook vraagouders zijn gebaat bij een betrouwbaar gastouderbureau. Zo weet iedereen dat niet alleen de opvang zelf maar ook alle financiële zaken eromheen goed geregeld zijn. We kennen allemaal de voorbeelden van gastouderbureaus die failliet gingen en daardoor heel wat gastouders en vraagouders in onzekerheid achterlieten. Thuiscrèche is onderdeel van gastouderbureau Parbédie Kinderopvang en daar hoeft u zich over dat soort zaken helemaal geen zorgen te maken. Ons gastouderbureau beschikt over zeer veel ervaring en is al jaren een betrouwbare en solide organisatie.
Landelijk Register Kinderopvang

Alle gastouders van Thuiscrèche staan geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang. Zo kunt u erop vertrouwen dat onze gastouders voldoen aan de eisen uit de Wet Kinderopvang. Bovendien heeft u daardoor de mogelijkheid om bij de Belastingdienst kinderopvangtoeslag aan te vragen.

Weinig omkijken naar administratieve afhandeling

We hebben een eigen datasysteem waar we de documenten die vraagouders nodig hebben om in aanmerking te komen voor de Kinderopvangtoeslag aanmaken en opslaan. Zowel gastouders als vraagouders loggen in op dit systeem en kunnen daar de voor hen van belang zijnde documenten en gegevens inzien. De gastoudervergoeding wordt door middel van een automatische incasso maandelijks door ons gastouderbureau afgeschreven. Een gastouder wordt door het gastouderbureau altijd uitbetaald op de laatste dag van de maand.

Kies voor kwaliteit en professionaliteit

Als u besluit om over te stappen en Thuiscrèche en ons gastouderbureau in te schakelen, dan bent u verzekerd van kwaliteit en professionaliteit. We beschikken over een jarenlange ervaring op het gebied van kinderopvang en alles wat daar mee samenhangt. Vertrouw op onze deskundigheid die we elke dag inzetten voor zowel onze vraagouders als onze gastouders.

Bent u ook op zoek naar een betrouwbaar gastouderbureau voor de opvang van uw kind en wilt u zich geen zorgen hoeven te maken over alle financiële randzaken? Kies dan voor ons gastouderbureau en u bent ervan verzekerd dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Overstappen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Informatie aanvragen

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap