Thuiscreche keurmerk - Thuiscreche.nl

Thuiscrèche keurmerk voor kinderopvang

Uw kind is uw kostbaarste bezit. Daarom wilt u zeker weten dat de plek waar uw kind naar de kinderopvang gaat betrouwbaar en veilig is. Dat is dan ook de reden waarom wij voor onze Thuiscrèches een keurmerk in het leven hebben geroepen. Vooraf wordt elke Thuiscrèche beoordeeld (zowel door ons als door officiële instanties) en ook periodiek toetsen we regelmatig of de Thuiscrèche nog voldoet aan alle voorwaarden. Daarnaast hebben we gesprekken met ouders die hun kinderen op de bewuste Thuiscrèche hebben ondergebracht, om een zo objectief mogelijk oordeel te kunnen vellen

Ons keurmerk staat voor kwaliteit

Alle bij ons aangesloten Thuiscrèches zijn voorzien van ons kwaliteitskeurmerk. Elke opvanglocatie is geregistreerd bij de gemeente en heeft een nummer van het Landelijk Register voor Kinderopvang gekregen. Daar voegen wij zelf nog een kwaliteitskeuring aan toe op basis van onze bevindingen en die van de ouders die hun kind bij de Thuiscrèche hebben geplaatst. Onze Thuiscrèches en de bijbehorende Crècheleidster zijn geregistreerd bij gastouderbureau Parbédie Kinderopvang. Elke crècheleidster beschikt over de noodzakelijke diploma’s en een kinder-EHBO certificaat. Als vanzelfsprekend is elke Thuiscrèche ingericht om de kinderen zo veilig mogelijk te kunnen laten spelen.

Professionele uitstraling

Bij al onze vormen van kinderopvang staat kleinschaligheid altijd centraal. Elke Thuiscrèche behoort tot onze franchiseformule waardoor kwaliteit en deskundigheid altijd gegarandeerd zijn. Met behulp van het door ons beschikbaar gestelde marketing- en reclamemateriaal is de uitstraling van de Thuiscrèches naar buiten toe ook professioneel. En met behulp van cursussen en opleidingen op het gebied van opvang en pedagogisch handelen, zorgen we ervoor dat elke Thuiscrèche-eigenaar zich continu blijft ontwikkelen.

Wilt u meer weten over ons unieke concept of het bijbehorende keurmerk kinderopvang? Neem dan contact met ons op via onderstaand aanvraag formulier.

Keurmerk en Informatie aanvragen

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap