Uw eigen BSO starten? Dat kan bij Thuiscrèche.nl!

Uw eigen BSO starten? Dat kan bij Thuiscrèche.nl!

Wilt u graag een eigen BSO starten? En bent u er klaar voor om deze droom waar te maken? Meld u dan aan bij Thuiscrèche.nl, want bij ons krijgt u de mogelijkheid om dat daadwerkelijk te doen. U leest er op deze pagina meer over.

Wat is Thuiscrèche.nl precies?

Thuiscrèche.nl is een uniek initiatief van Parbédie Kinderopvang. Dankzij ons franchiseformule krijgen mensen die ervan dromen om hun eigen BSO te starten, de mogelijkheid om die droom waar te maken. Wanneer u zich aanmeldt bij Thuiscrèche.nl, zullen wij u namelijk van A tot Z begeleiden in het opzetten van uw eigen professionele en kleinschalige BSO. Zo’n opvang wordt bij ons ook wel een thuiscrèche genoemd.

Waar kunt u bij een thuiscrèche aan denken?

Met een thuiscrèche wordt een kleinschalige kinderopvang bedoeld die vanuit huis wordt geleid. De thuiscrèche is speciaal opgericht voor het opvangen van kinderen. Daarnaast wordt deze kinderopvang gerund door een professionele gastouder die de juiste opleiding heeft afgerond om een thuiscrèche te kunnen leiden. Een thuiscrèche is dan wel kleinschalig, maar is qua professionaliteit en kwaliteit vergelijkbaar met een grootschalige kinderopvang. U zult namelijk dezelfde cursussen volgen als pedagogische medewerkers van een kinderdagverblijf. Hierdoor vinden wij de term gastouder dan ook niet passen bij de professionals die bij ons zijn aangesloten. Wij noemen hen daarom veel liever Crècheleidsters.

Hoe kunt u een BSO starten bij Thuiscrèche.nl?

Bij Thuiscrèche.nl krijgt u dus de gelegenheid om uw eigen thuiscrèche op te richten. Het grote voordeel hiervan is, dat u een hoop dingen zelf kunt bepalen. Zo bepaalt u helemaal zelf of u juist jongere of oudere kinderen opvangt. Wilt u echt een BSO starten waarbij kinderen van 4 tot 12 jaar worden opgevangen? Dan is dat gewoon mogelijk. Daarnaast bepaalt u ook zelf in welk gedeelte van uw huis u de opvanglocatie inricht én hoe de dagen van uw BSO eruit zullen zien.  U bent dus echt zelf de baas!

Hoe kunt u een eigen BSO starten?

Voordat u een eigen BSO kunt starten, zijn er een aantal zaken die om de hoek komen kijken. Zo dient u zich als zelfstandig ondernemer bij de Kamer van Koophandel in te schrijven. U komt namelijk niet bij Thuiscrèche.nl in loondienst, maar zult echt als zelfstandig ondernemer de BSO starten en leiden.

Daarnaast zou het mooi zijn als u al een geschikte opleiding heeft afgerond om een gastouder te kunnen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de opleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang of de opleiding Onderwijsassistent. Beschikt u nog niet over zo’n opleiding? Dan is dat geen probleem en bekijken we graag samen met u welke opleiding u het beste kunt volgen.

Wilt u een BSO starten? Neem contact met ons op!

Wilt u na het lezen van bovenstaande nog steeds graag een BSO starten? Neem dan vooral even contact met ons op, want wij vertellen u graag meer over ons concept. Bovendien kunnen we dan ook samen kijken naar hoe we uw droom kunnen gaan verwezenlijken!

Informatie aanvragen

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap