Gastouder worden in uw eigen Thuiscrèche | thuiscreche.nl

Gastouder worden in uw eigen Thuiscrèche

Een Thuiscrèche starten

Bent u op dit moment al gastouder en heeft u thuis een geschikte locatie voor kinderopvang ingericht? Of wilt u graag gastouder worden? Sluit u dan aan bij Thuiscreche.nl zodat u ook kleinschalige kinderopvang binnen een huiselijke sfeer kunt gaan aanbieden. Een Thuiscrèche starten via onze franchiseformule is dan de eerste stap die u moet nemen.

Gastouder worden: informatie

Wilt u gastouder worden via Thuiscreche.nl dan dient u in het bezit te zijn van een geldig diploma of moet u eerst een korte opleiding tot gastouder gaan volgen. Daarnaast heeft u een EHBO-certificaat nodig en is het uiteraard zeer belangrijk dat u passie heeft voor het werken met kinderen en hen een liefdevolle omgeving wilt bieden.

Geschikte opvanglocatie bij gastouder worden

Als u een Thuiscrèche starten gaat, is het belangrijk dat de ruimte in uw woning en bijbehorende tuin voldoende groot zijn om de kinderen te laten spelen. In een Thuiscrèche vangt u de kinderen namelijk in uw eigen woning op. Uw huis moet zo ingericht zijn dat het voldoet aan de behoeften van alle kinderen, waarbij de veiligheid altijd gewaarborgd is.

Als Gastouder starten: uw Thuiscrèche profileren

U wilt natuurlijk dat er kinderen naar u toekomen als u een Thuiscrèche bent gestart. Het is dan belangrijk om uw Thuiscrèche onder de aandacht te brengen van gezinnen in de omgeving. Wij helpen u met het verzorgen van onder andere visitekaartjes en het maken van reclame op sociale media. Ook krijgt u bij het Crècheleidster worden via Thuiscreche.nl een eigen webpagina waarop meer informatie staat over u en uw Thuiscrèche. Voorheen spraken we over gastouder, maar voor ons is de term Crècheleidster een naam die de lading beter dekt. De Crècheleidster zorgt ervoor dat de kinderen uitstekend worden opgevangen in een warme, leerzame en liefdevolle omgeving.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over gastouder worden, of zoals wij het liever noemen Crècheleidster worden, bij Thuiscreche.nl? Neem dan contact met ons op. U kunt ook eerst testen of u geschikt bent om gastouder te worden met behulp van de Thuiscrèchetest.

In 8 stappen een eigen Thuiscrèche

Vergeet de term gastouder en ga als Crècheleidster in uw eigen Thuiscrèche aan de slag!
Wij leggen u in 8 stappen haarfijn uit hoe dat proces in zijn werk gaat. Bekijk snel de video.

Informatie aanvragen

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap