Hoe word je gastouder bij thuiscreche.nl?

Hoe word je gastouder bij thuiscreche.nl?

Hoe word je gastouder? Dat is iets wat veel mensen zich afvragen die affiniteit hebben met kinderen. Zij vinden kinderen namelijk zo leuk, dat ze er als gastouder wel dagelijks mee willen werken. Vraag jij je ook af hoe je gastouder kunt worden? Lees dan vooral verder!

Hoe word ik gastouder?

Er zijn verschillende manieren om gastouder te worden. Het is in ieder geval verplicht om je als gastouder in te schrijven bij een gastouderbureau. Je kunt er ook voor kiezen om je aan te sluiten bij thuiscreche.nl.

Waarom ervoor kiezen om je aan te sluiten bij thuiscreche.nl?
Bij thuiscreche.nl is het mogelijk om je als gastouder aan te sluiten. Als je dat doet, krijg je de mogelijkheid om als zelfstandig ondernemer deel te nemen aan onze franchiseformule. Wij hanteren een uniek concept, waardoor je zeker weet dat je bij ons een professionele, kleinschalige kinderopvang zult krijgen. Wij zullen je van A tot Z begeleiden om dit voor elkaar te krijgen.

Als je bent aangesloten bij thuiscreche.nl, profiteer je van een aantal voordelen.

Dat zijn onder andere:

– Je wordt begeleid door professionals die ervaring hebben in de kinderopvangbranche;

– Je wordt niet alleen een gastouder, maar krijgt voldoende begeleiding om een uitstekende en professionele Thuiscrèche te runnen;

– Je krijgt een eigen plekje op onze website, zodat ouders je sneller zullen vinden;

– Daarnaast doen wij ook een groot deel van je administratie voor je.

Wat wordt er precies met een Thuiscrèche bedoeld?

Wanneer je je als gastouder bij ons aanmeldt, verwachten we van je dat je een eigen opvanglocatie aan huis opricht. Dit noemen wij ook wel een Thuiscrèche. Een Thuiscrèche zit tussen een doorsnee gastouderopvang en een kinderdagverblijf in. Het is professioneler dan een doorsnee gastouderopvang, maar kleinschaliger dan een groot kinderdagverblijf. Dat komt doordat je dezelfde cursussen zult volgen als pedagogisch medewerkers van een kinderdagverblijf, maar maximaal zes kinderen zult opvangen.

Professionaliteit, kwaliteit én kleinschaligheid in één!

Een Thuiscrèche die bij thuiscreche.nl is aangesloten doet qua kwaliteit en professionaliteit dan ook niet onder aan een groot kinderdagverblijf. Dit in combinatie met de kleinschaligheid van een Thuiscrèche, zorgt ervoor dat ouders tegenwoordig dit concept graag verkiezen boven een reguliere gastouder en een groot kinderdagverblijf.

Hoe word je gastouder bij thuiscreche.nl?

Wil jij graag gastouder worden bij thuiscreche.nl? Dan kun je het beste even contact met ons opnemen. Wij leren je namelijk graag kennen en kunnen je direct meer over ons concept vertellen. Het maakt voor ons trouwens niet uit of je al eerder gastouder bent geweest of niet. De vraag is bij ons dan ook niet zo zeer: ‘Hoe word je gastouder?’ Maar eerder: Hoe kunnen we samen ervoor zorgen dat jij met jouw Thuiscrèche kunt gaan beginnen? Zodra we kennis met je hebben gemaakt, kunnen we hier samen naar kijken.

Informatie aanvragen

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap