Hoe kunt u zich inschrijven als gastouder bij thuiscreche.nl?

Hoe kunt u zich inschrijven als gastouder bij thuiscreche.nl?

Wilt u graag gastouder worden? Bij thuiscreche.nl krijgt u de kans om uw eigen kleinschalige kinderopvang te runnen. Dit wordt bij ons ook wel een Thuiscrèche genoemd. U leest op deze pagina meer over ons unieke concept en hoe u zich bij ons kunt inschrijven als gastouder.

Waarom gastouder worden bij thuiscreche.nl?

Er zijn verschillende manieren om gastouder te worden. Toch heeft het zo zijn voordelen om gastouder te worden bij thuiscreche.nl. Wij staan namelijk bekend om het hebben van goed opgeleide en professionele gastouders die een kwalitatief hoogwaardige Thuiscrèche hebben. Dat komt onder andere doordat wanneer u bij ons bent aangesloten als gastouder, u dezelfde cursussen zult volgen als pedagogisch medewerkers van een kinderdagverblijf. Hierdoor zult u over meer kennis beschikken dan een reguliere gastouder. In uw eigen opvanglocatie aan huis zult u niet meer dan zes kinderen opvangen. Hierdoor blijft uw kinderopvang dus klein. En juist de combinatie van professionaliteit en kleinschaligheid trekt veel vraagouders aan.

Sluit u zich bij thuiscreche.nl aan? Dan heeft u dus al een streepje voor op gastouders die dat niet zijn.

Nog meer voordelen!

Daarnaast heeft het nog meer voordelen om bij thuiscreche.nl gastouder te worden, namelijk:

– Wij doen een groot deel van de administratie voor u;

– U krijgt met uw Thuiscrèche een plekje op onze website;

– Wij helpen u met het promoten van uw Thuiscrèche.

Bovendien kunt u, als u zich bij ons heeft aangesloten, uzelf profileren als gastouder bij thuiscreche.nl. Het benoemen van deze betrouwbare naam, kan u enorm goed helpen bij het vinden van vraagouders.

Hoe kunt u zich inschrijven als gastouder?

Thuiscreche.nl biedt een uniek concept aan waar u als gastouder gebruik van kunt maken. Echter treedt u hiervoor niet bij ons in dienst, maar schrijft u zich als zelfstandig ondernemer in bij de Kamer van Koophandel. Gelijktijdig of na deze inschrijving kunt u zich ook bij thuiscreche.nl inschrijven als gastouder. Wij zullen dan samen met u ervoor zorgen dat uw Thuiscrèche volledig aansluit bij onze franchiseformule. Hiervoor zullen wij samen met u een aantal stappen doorlopen. Welke dat zijn, leest u hier.

Aan welke eisen moet een gastouder bij thuiscreche.nl voldoen?

Om de kwaliteit en professionaliteit van elke gastouder die bij ons is aangesloten te kunnen blijven waarborgen, is het noodzaak dat we van u vragen om aan een aantal eisen te voldoen. Zo dient u te beschikken over een geschikte opleiding en een Kinder-EHBO-certificaat. Doet u dat niet? Dan is het altijd nog mogelijk om deze bevoegdheden te halen. Daarnaast dient u ook aan huis een geschikte ruimte te hebben om als opvanglocatie te gebruiken. Uiteraard verwachten wij ook dat u een hart voor kinderen heeft en vol passie uw werk zult doen. Bent u benieuwd of u een geschikte gastouder kunt worden? Doe dan de Thuiscrèchetest om erachter te komen!

Meer weten? Neem contact met ons op!

Wilt u zich inschrijven als gastouder bij thuiscreche.nl? Of wilt u graag meer weten over wat het precies betekent om gastouder te worden bij thuiscreche.nl? Wat uw vraag ook is, neem gerust contact met ons op, want wij vertellen u graag meer over ons concept!

Informatie aanvragen

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap