Gastouder worden in Zutphen bij thuiscreche.nl

Gastouder worden in Zutphen bij thuiscreche.nl

Denkt u erover na om gastouder te worden in Zutphen? En zoekt u naar een fijne manier om een goedlopende gastouderopvang op te zetten? Schrijf u dan in bij thuiscreche.nl en word onderdeel van onze succesvolle franchiseformule. U leest er op deze pagina meer over!

Wat is de franchiseformule van thuiscreche.nl?

Thuiscreche.nl is een uniek concept van Parbédie Kinderopvang. Met dit concept maken wij het voor gastouders mogelijk om hun eigen kleinschalige kinderopvang aan huis te beginnen. In zo’n kinderopvang kunnen maximaal zes kinderen in de leeftijd van nul tot twaalf jaar worden opgevangen. Omdat het een kleinschalige kinderopvang in huiselijke sfeer betreft, noemen wij zo’n opvang een Thuiscrèche. Schrijft u zich in bij thuiscreche.nl? Dan zult u dus uw eigen Thuiscrèche gaan runnen. Wij noemen de bij ons aangesloten gastouders dan ook liever Crècheleidsters.

Hoe wordt u Crècheleidster van uw eigen Thuiscrèche?

Wanneer u besluit om gastouder te worden in Zutphen bij thuiscreche.nl, zullen wij u van A tot Z helpen bij het worden van de Crècheleidster van uw eigen Thuiscrèche. Er zullen een aantal stappen moeten worden doorlopen om een Crècheleidster te kunnen worden. Zo dient u (een deel van) uw woning in te richten als opvanglocatie. Daarnaast zult u ook dezelfde cursussen moeten volgen als de pedagogisch medewerkers van grootschalige kinderdagverblijven volgen. Dankzij deze cursussen beschikt u over dezelfde kennis als de bovengenoemde pedagogisch medewerkers en zult u een stuk professioneler kinderen kunnen opvangen dan een reguliere gastouder.

Wilt u weten welke stappen u nog meer zult doorlopen als u besluit om Crècheleidster van uw eigen Thuiscrèche te worden? Lees dan hier het stappenplan.

Profiteer van een aantal voordelen!

Wordt u onderdeel van onze franchiseformule? Dan zult u van een aantal voordelen gaan profiteren, namelijk:

– U kunt (onder andere dankzij het bord dat u van ons krijg, laten zien dat u bij ons bent aangesloten, waardoor al veel vraagouders voor u kunnen gaan kiezen;

– Wij geven u een eigen plekje op onze website, zodat vraagouders u sneller zullen vinden;

– U bepaalt zelf hoeveel kinderen u per dag opvangt;

– U bepaalt ook zelf welke activiteiten u elke dag met de kinderen zult doen;

– Wij verzorgen een groot deel van de administratie voor u, waardoor u zich beter kunt focussen op het opvangen van kinderen.

En komt u ergens niet uit? Dan kunt u altijd met ons contact opnemen, zodat we samen naar een gepaste oplossing kunnen kijken. Bij thuiscreche.nl bent u dus eigen baas, maar staat u er niet helemaal alleen voor.

Vraagouders kiezen graag voor thuiscreche.nl!

Wanneer u zich bij ons aansluit, zullen wij dus van u vragen om aan een aantal voorwaarden te voldoen. Door samen met u de opstartfase te doorlopen, zal dit helemaal goed moeten komen. Samen met u zullen wij ervoor zorgen dat u een kleinschalige, maar ook een professionele kinderopvang van uitstekende kwaliteit zult runnen.

Juist het concept van een kleinschalige kinderopvang met een huiselijke sfeer maar van professionele kwaliteit, is waar veel vraagouders naar op zoek zijn. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer vraagouders graag kiezen voor een Thuiscrèche van thuiscreche.nl.

Neem contact met ons op!

Wilt u graag bij ons gastouder worden in Zutphen? Of wilt u eerst graag wat meer informatie over onze franchiseformule? Neem gerust contact met ons op, want wij helpen u graag!

Informatie aanvragen

© Copyright 2021 - Thuiscreche.nl | Sitemap