Gastouder worden in Overijssel - Thuiscreche.nl

Gastouder worden in Overijssel

Wilt u graag gastouder worden in Overijssel? Of u nu al een ervaren gastouder bent of juist voor het eerst als gastouder gaat beginnen: bij thuiscreche.nl bent u van harte welkom! U leest hier meer over onze  unieke en succesvolle franchiseformule.

Wat is thuiscreche.nl precies?

Thuiscreche.nl is een uniek concept van Parbédie Kinderopvang. Wanneer u gastouder wilt worden in Overijssel en zich bij ons aansluit, krijgt u de mogelijkheid om uw eigen Thuiscrèche op te starten. Een Thuiscrèche is een opvanglocatie aan huis waarin u tot zes kinderen opvangt. Doordat elke bij ons aangesloten Thuiscrèche onderdeel is van onze  franchiseformule, kunnen wij naar vraagouders toe altijd uitstekende professionaliteit en kwaliteit garanderen.

Waarom via thuiscreche.nl gastouder worden in Overijssel?

Als u besluit om via thuiscreche.nl gastouder te worden in Overijssel, wordt u onderdeel van onze  succesvolle franchiseformule. Dit  betekent dat u als zelfstandig ondernemer de Crècheleidster van uw eigen Thuiscrèche wordt, maar er niet alleen voor staat. Zo zullen wij u in de opstartfase volledig ondersteunen bij het oprichten van uw eigen Thuiscrèche. Daarnaast krijgt u een eigen plekje op onze website en een bordje van thuiscreche.nl, zodat vraagouders kunnen zien dat u onderdeel bent van onze franchiseformule. Bovendien zult u dezelfde cursussen volgen als pedagogisch  medewerkers van een kinderopvang, waardoor u de kinderen een stuk professioneler kunt opvangen dan een reguliere gastouder. Dit alleen al geeft u een streepje voor op andere gastouders en kan ervoor zorgen dat binnen mum van tijd alle plekken van uw kleinschalige kinderopvang bezet zijn!

Wij geven u de ondersteuning die u nodig heeft!

Niet alleen in de opstartfase, maar ook daarna zullen wij u ondersteunen. Heeft u bijvoorbeeld vragen of komt u ergens niet uit? Dat kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat wij u kunnen helpen. Daarnaast nemen wij ook een groot deel van uw administratie uit handen. Doordat wij dit doen, kunt u zich zoveel mogelijk focussen op uw passie: het opvangen van kinderen.

Wat moet ik doen om onderdeel te worden van thuiscreche.nl?

Er zijn een aantal voorwaarden waaraan uw Thuiscrèche dient te voldoen om onderdeel te kunnen worden van thuiscreche.nl. Zo dient uw opvanglocatie aan de voorwaarden van de GGD te voldoen. Wanneer dat zo is, weet u zeker dat u er veilig kinderen in kunt opvangen. Daarnaast hoort u te voldoen aan de voorwaarden van onze  franchiseformule.  Doordat wij dit doen, kunnen we elke vraagouder de kwaliteit en professionaliteit garanderen die zij van onze Thuiscrèches gewend zijn.

Naast een aantal voorwaarden ook een hoop vrijheid!

Tot slot zult u zich ook in moeten schrijven bij de Kamer van Koophandel. U komt namelijk niet bij ons in loondienst, maar  u wordt een zelfstandig  ondernemer die van onze  franchiseformule gebruik gaat maken. Dit geeft u trouwens een hoop vrijheid. U bepaalt namelijk zelf hoeveel kinderen u per dag (tot een maximum van zes) opvangt en hoe deze dagen eruit zullen zien. Wilt u samen met de kinderen prachtige kunstwerken schilderen in bijvoorbeeld uw tuinhuis? Of wilt u juist liever met ze een dagje naar de kinderboerderij? U bepaalt het helemaal zelf!

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u graag gastouder worden in Overijssel en meer over ons unieke  concept weten? Neem dan gerust contact met ons op, want wij vertellen u er graag meer over!

Informatie aanvragen

© Copyright 2021 - Thuiscreche.nl | Sitemap