Gastouder worden in Noord-Brabant bij thuiscreche.nl

Gastouder worden in Noord-Brabant bij thuiscreche.nl

Is het uw passie om met kinderen te werken en wilt u graag gastouder worden in Noord-Brabant? Dan is het een erg goed idee om u in te schrijven bij thuiscreche.nl. Bij ons krijgt u namelijk de gelegenheid om uw eigen Thuiscrèche te beginnen. Op deze pagina leest u meer over ons unieke concept.

Wat is het unieke concept thuiscreche.nl?

Thuiscreche.nl is een franchiseformule van Parbédie Kinderopvang. Dankzij deze formule maken wij het voor gastouders in onder andere Noord-Brabant mogelijk om hun eigen Thuiscrèche te starten. Een Thuiscrèche is een kinderopvang aan huis waar maximaal zes kinderen in de leeftijd van nul tot twaalf jaar kunnen worden opgevangen. U wordt dus als het ware Crècheleidster van uw eigen kleinschalige kinderopvang. Daarom noemen wij de bij ons aangesloten gastouders ook liever Crècheleidsters.

Hoe wordt u Crècheleidster bij thuiscreche.nl?

Wanneer u besluit om bij thuiscreche.nl gastouder te worden in Noord-Brabant, zullen we samen bij het begin beginnen. Dit noemen wij ook wel de opstartfase. Tijdens de opstartfase zijn er een aantal stappen die u moet doorlopen om een eigen Thuiscrèche te kunnen starten. Zo zult u zich in moeten schrijven bij de Kamer van Koophandel als zelfstandig ondernemer. U kunt namelijk alleen als zelfstandig ondernemer gebruikmaken van onze franchiseformule. Ook zult u een opvanglocatie aan huis moeten inrichten, die voldoet aan de eisen van de GGD. Daarnaast zijn er ook een aantal voorwaarden vanuit thuiscreche.nl waarvan wij van u verlangen om eraan te voldoen. Dit doen wij om naar vraagouders toe te kunnen garanderen dat ze bij elke Thuiscrèche die bij ons is aangesloten, dezelfde professionaliteit en excellente kwaliteit kunnen verwachten die zij van thuiscreche.nl gewend zijn.

Bekijk ons acht stappenplan en/of doe onze Thuiscrèchetest!

Het fijne aan thuiscreche.nl is dat u er niet alleen voor staat. Wij zullen u tijdens de opstartfase namelijk volledig begeleiden, zodat u precies weet wat er van u wordt verwacht. En komt u ergens niet uit? Dan kunt u altijd één van onze professionals om hulp vragen. Op deze pagina kunt alvast de acht stappen lezen die u tijdens de opstartfase zult doorlopen. Bent u benieuwd of u een geschikte Crècheleidster zult zijn? Dan kunt u hier de Thuiscrèchetest doen om daarachter te komen!

Word ook onderdeel van onze succesvolle franchiseformule!

Dat onze franchiseformule een groot succes is, blijkt wel uit het feit dat ruim 70% van de bij ons aangesloten Thuiscrèches inmiddels dagelijks het maximale aantal kinderen opvangt dat wettelijk is toegestaan. Dat komt doordat vraagouders graag kiezen voor een Thuiscrèche van thuiscreche.nl. Zij weten namelijk dat elke Thuiscrèche die bij ons is aangesloten niet alleen van uitstekende kwaliteit is, maar dat de kinderen er ook liefdevol en in een fijne, huiselijke sfeer worden opgevangen.

Gastouder worden bij thuiscreche.nl? Neem contact met ons op!

Ziet u het wel zitten om gastouder in Noord-Brabant te worden bij thuiscreche.nl? Dan leren wij u graag kennen. Neem dan ook vooral vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u meer over ons unieke concept kunnen vertellen. En wie weet richt u binnenkort uw eigen Thuiscrèche op!

Informatie aanvragen

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap