Gastouder worden in Nijmegen

Gastouder worden in Nijmegen

Denkt u erover na om gastouder te worden in Nijmegen? Schrijf u dan in bij thuiscreche.nl en maak gebruik van onze unieke franchiseformule. Dankzij deze franchiseformule kunt u namelijk uw eigen Thuiscrèche beginnen. Op deze pagina leest u er meer over!

Wat houdt de unieke formule van thuiscreche.nl precies in?

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen, hanteren wij bij thuiscreche.nl een unieke franchiseformule. Doordat wij deze franchiseformule door ons hele beleid heen voeren, kunnen wij vraagouders garanderen dat de bij ons aangesloten Thuiscrèches professioneel en van hoogwaardige kwaliteit zijn. De formule houdt namelijk in dat de bij ons aangesloten gastouders een eigen kleinschalige kinderopvang aan huis leiden. Zo’n kleinschalige kinderopvang wordt bij ons ook wel een Thuiscrèche genoemd. In een Thuiscrèche worden maximaal zes kinderen van nul tot twaalf jaar opgevangen.

Kleinschalig en professioneel: de gouden combinatie!

Iedere gastouder in Nijmegen die bij ons is aangesloten, mag van deze formule gebruikmaken. U zult hiervoor wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen. Zo dient u dezelfde cursussen te volgen als pedagogisch medewerkers van kinderdagverblijven. Dankzij het volgen van deze cursussen, zult u veel kennis opdoen. Hierdoor bent u een stuk professioneler dan reguliere gastouders. Door de kleinschaligheid en professionaliteit van uw Thuiscrèche, zit u tussen een reguliere gastouder en een grootschalig kinderdagverblijf in. En dát is nou juist de gouden combinatie waar veel vraagouders naar op zoek zijn.

Waarom bij thuiscreche.nl gastouder worden in Nijmegen?

Het kan erg spannend zijn om een zelfstandige gastouder te worden in Nijmegen. Wanneer u een zelfstandige gastouder bent, dient u namelijk op eigen houtje ervoor te zorgen dat vraagouders voor u kiezen. Door u aan te sluiten bij thuiscreche.nl staat u er niet meer alleen voor. Wij zullen u namelijk van A tot Z begeleiden, ook al komt u niet bij ons in loondienst en gaat u als zelfstandig ondernemer met onze franchiseformule aan de slag. Bovendien kunt u als onderdeel van thuiscreche.nl gebruikmaken van onze goede reputatie, platform en promotiemiddelen zoals een eigen bord waarop staat dat u bij ons bent aangesloten. Bijna alle gastouders die bij ons zijn aangesloten, hebben het maximaal aantal kinderen dat zij dagelijks kunnen opvangen bereikt. Ouders kiezen namelijk graag voor de bij ons aangesloten Thuiscrèches. De kans is dus zeer groot dat ook uw kinderopvang ruim voldoende aanmeldingen zal binnenkrijgen.

Kiest u voor thuiscreche.nl? Dan kiest u voor een hoop vrijheid!

Kiest u ervoor om bij thuiscreche.nl gastouder te worden in Nijmegen? Dan kiest u voor een hoop vrijheid. Wij vragen u wel om aan een aantal voorwaarden te voldoen, maar daar krijgt u een hoop vrijheid voor terug. U bepaalt namelijk zelf het reilen en zeilen van uw eigen Thuiscrèche. Wilt u bijvoorbeeld alleen jonge kinderen opvangen of juist alleen oudere kinderen? Dat kan! En wilt u graag de ene dag leuke spelletjes doen met de kinderen en de andere dag met ze naar een gave speeltuin toe? Ook dat kan gewoon! Bij ons bent u immers dé Crècheleidster van uw eigen Thuiscrèche.

Wij leren u graag kennen!

Bent u na het lezen van bovenstaande informatie enthousiast geworden over ons unieke concept? En wilt u graag bij thuiscreche.nl gastouder worden in Nijmegen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, want wij leren u graag kennen!

Informatie aanvragen

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap