Gastouder worden in Nijmegen

Gastouder worden in Hengelo

Bent u van plan om gastouder te worden in Hengelo? Schrijf u dan in bij thuiscreche.nl en wordt Crècheleidster van uw eigen kleinschalige Thuiscrèche. Klinkt dit als muziek in uw oren? Lees dan snel verder, want op deze pagina vertellen wij u graag meer over onze unieke franchiseformule.

Wat is een Thuiscrèche precies?

Thuiscreche.nl is een uniek concept van Parbédie Kinderopvang die gastouders de mogelijkheid biedt om hun eigen Thuiscrèche te leiden. Dit is een eigen opvanglocatie aan huis waarin u maximaal zes kinderen van nul tot twaalf jaar opvangt. U bepaalt zelf in welk gedeelte van uw woning u de opvanglocatie wilt hebben. De enige voorwaarden hiervoor zijn wel dat de locatie aan de wettelijke regels van de GGD voldoet of kan voldoen.

Kleinschalig én professioneel

De Thuiscrèches die bij thuiscreche.nl zijn aangesloten, staan bekend om hun kleinschaligheid én professionaliteit. Wij hebben deze twee kernwaarden dan ook hoog in het vaandel staan. Om de professionaliteit en kwaliteit van al de bij ons aangesloten gastouders te kunnen waarborgen, zullen wij u vragen om een aantal cursussen te volgen. Dit zijn dezelfde cursussen die pedagogisch medewerkers van een kinderdagverblijf volgen. Daarnaast zijn er nog een aantal andere voorwaarden waarvan wij verwachten dat u eraan zult voldoen. Wij hebben deze voorwaarden opgesteld, om naar vraagouders toe de professionaliteit en hoogwaardige kwaliteit te kunnen garanderen die zij van de bij ons aangesloten Thuiscrèches gewend zijn. Deze garantie is vaak dé doorslaggevende reden dat ouders graag voor een bij ons aangesloten Thuiscrèche kiezen.

Bijna alle bij ons aangesloten Thuiscrèches zitten vol!

Als Crècheleidster bent u dus een stuk professioneler dan een reguliere gastouder en een stuk kleinschaliger en huiselijker dan een groot kinderdagverblijf. En juist dát is waar tegenwoordig veel vraagouders naar op zoek zijn. Bovendien kiezen veel vraagouders graag voor een bij ons aangesloten Thuiscrèche, omdat wij ervoor zorgen dat elke Thuiscrèche professioneel en van uitstekende kwaliteit is. Het is dan ook niet voor niets dat bijna alle bij ons aangesloten Thuiscrèches helemaal vol zitten.

Hoe kunt u starten bij thuiscreche.nl?

Wilt u graag gastouder worden in Hengelo bij thuiscreche.nl? Of u nou al jarenlang ervaring als gastouder heeft of niet, bij ons bent u van harte welkom! Wij starten graag samen met u het proces waarin er acht stappen genomen dienen te worden om uiteindelijk een Thuiscrèche te kunnen starten. Bent u benieuwd of u een Thuiscrèche zou kunnen leiden? Doe dan onze Thuiscrèche test.

De eerste stap zal zijn dat u zich inschrijft bij de Kamer van Koophandel. U komt namelijk niet bij ons in loondienst, maar wordt echt als zelfstandig ondernemer onderdeel van onze franchiseformule. Op deze pagina leest u meer over de stappen die we samen zullen doorlopen.

Gastouder worden in Hengelo bij thuiscreche.nl? Neem contact met ons op!

Ziet u het wel zitten om bij thuiscreche.nl gastouder te worden in Hengelo en dus uw eigen Thuiscrèche op te richten? Dan maken wij graag kennis met u en vertellen wij u graag meer over onze succesvolle franchiseformule. Neem dan ook gerust geheel vrijblijvend contact met ons op!

Informatie aanvragen

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap