Gastouder worden in Gelderland

Gastouder worden in Gelderland

Denkt u erover na om gastouder te worden in Gelderland? Maak dan gebruik van het unieke concept van thuiscreche.nl en begin uw eigen kleinschalig kinderdagverblijf aan huis! Waar u ook in Gelderland woont, u kunt altijd van dit concept gebruikmaken. Wij vertellen u er op deze pagina graag meer over.

Gastouder worden in Gelderland bij thuiscreche.nl, hoe werkt dat?

Wanneer u ervoor kiest om bij thuiscreche.nl gastouder te worden in Gelderland, wordt u als zelfstandig ondernemer onderdeel van onze franchiseformule. Deze franchiseformule houdt in dat u volgens ons unieke concept een eigen thuiscrèche gaat runnen!

U komt dan dus niet bij ons in loondienst, maar dient uzelf als zelfstandig ondernemer in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Zodra u bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, zullen wij u van A tot Z begeleiden om van uw Thuiscrèche een succes te maken!

Wat houdt het leiden van een Thuiscrèche in?

Een Thuiscrèche is een kinderopvang aan huis waarin maximaal zes kinderen van nul tot twaalf jaar worden opgevangen. Een gastouder die bij ons is aangesloten, heeft speciaal hiervoor aan huis een opvanglocatie ingericht. U wordt dus de eigenaresse van uw eigen Thuiscrèche! Daarom vinden wij de term gastouder de lading ook niet goed dekken en noemen wij de bij ons aangesloten gastouders liever Crècheleidsters. En als Crècheleidster van uw eigen crèche kunt u een hoop dingen zelf bepalen.

Bepaal zelf hoe het reilt en zeilt in uw eigen Thuiscrèche

Zo kunt u ervoor kiezen om minder dan het maximale aantal kinderen op te vangen. En wilt u liever alleen jonge kinderen of juist oudere kinderen opvangen? Dan kan dat ook gewoon! Daarnaast bepaalt u ook zelf op welke dagen u kinderen opvangt en hoe u deze dagen invult. Wilt u graag veel activiteiten buiten de deur doen of hen juist liever veel laten spelen in uw eigen tuin? Als Crècheleidster bij thuiscreche.nl bepaalt u dit allemaal helemaal zelf.

Profiteer van onze franchiseformule!

Zoals we eerder al vertelden, wordt u onderdeel van onze franchiseformule als u besluit om via ons gastouder te worden in Gelderland. Dit betekent dat er een aantal voorwaarden zijn waarvan wij van u vragen om eraan te voldoen. Maar maakt u zich geen zorgen: wij zullen u stap voor stap begeleiden om dit voor elkaar te kunnen krijgen.

Voldoet u uiteindelijk aan deze voorwaarden? Dan zullen er een aantal deuren voor u opengaan. Wij kunnen u in dat geval namelijk garanderen dat u niet alleen een kleinschalige, maar ook een professionele Thuiscrèche van uitmuntende kwaliteit zult leiden. En juist die gouden combinatie kan ervoor zorgen dat u de aanmeldingen voor uw eigen kinderopvang zult zien binnenstromen! Binnen mum van tijd kunt u van maar liefst zes kinderen tegelijkertijd gastouder worden in Gelderland.

Nog meer voordelen

Naast het runnen van een uitstekende, professionele kinderopvang zijn er nog een aantal voordelen waarvan u profiteert wanneer u bij ons bent aangesloten. Wij verzorgen namelijk een groot deel van de administratie voor u. Hierdoor kunt u zich zoveel mogelijk bezighouden met dat wat u het liefste doet: het opvangen van kinderen. Bovendien krijgt u als Crècheleidster van uw eigen Thuiscrèche een plekje op onze website, zodat ouders u nog beter kunnen vinden!

Wilt u uw eigen thuiscrèche beginnen? Neem contact met ons op!

Zoals u ziet, kan het u een hoop mooie dingen opleveren wanneer u besluit om via ons gastouder te worden in Gelderland. Is het werken met kinderen echt uw passie en ziet u het helemaal zitten om uw eigen kleinschalige kinderopvang te beginnen? Neem dan contact met ons op, want wij maken graag kennis met u!

Informatie aanvragen

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap