Gastouder worden in Doetinchem, hoe kunt u dat het beste doen?

Gastouder worden in Doetinchem

Wilt u graag gastouder worden in Doetinchem en bent u benieuwd naar hoe u dat het beste kunt doen? Een hele goede manier om gastouder te worden in Doetinchem is om u aan te melden bij thuiscreche.nl. U krijgt dan namelijk de mogelijkheid om Crècheleidster van uw eigen Thuiscrèche te worden. Op deze pagina leest u er meer over.

Wat is thuiscreche.nl?

Thuiscreche.nl is een origineel concept van Parbédie Kinderopvang. Als u overweegt om gastouder in Doetinchem te worden, is het een goed idee om meer over dit concept te weten. Thuiscreche.nl geeft namelijk iedere gastouder in Doetinchem de mogelijkheid om zelf een kleinschalige kinderopvang te leiden. Zo’n opvang noemen wij een Thuiscrèche. Een Thuiscrèche is een kinderopvang aan huis, waar maximaal zes kinderen worden opgevangen. Zo’n opvang is speciaal volgens de voorwaarden van de GGD ingericht en wordt gerund door een gastouder die de juiste opleiding en cursussen heeft gevolgd om kinderen te kunnen opvangen. Daarnaast beschikt diegene ook over een Kinder-EHBO-certificaat. Dankzij al deze aspecten, beschik je over meer kennis en kunde dan een reguliere gastouder. Vraagouders weten dan ook dat zij hun kinderen met een gerust hart kunnen achterlaten bij een Thuiscrèche van thuiscreche.nl.

Gastouder worden in Doetinchem? Noem het liever Crècheleidster!

Bij thuiscreche.nl krijgt u dus de mogelijkheid om gastouder in Doetinchem te worden, maar wij noemen de gastouders die bij ons zijn aangesloten liever Crècheleidsters. U komt namelijk niet bij ons in loondienst, maar leidt als zelfstandig ondernemer uw eigen kleinschalig kinderdagverblijf. U bent dus eigen baas en krijgt daardoor een hoop vrijheid.

Bepaal zelf waar u in uw woning de kinderen opvangt

Zo bepaalt u helemaal zelf welk gedeelte van uw woning wordt ingericht als opvanglocatie. Is er bijvoorbeeld een bijgebouw dat u hiervoor kunt gebruiken? Of heeft u een ruime woonkamer en wilt u dat alleen daar de kinderen zullen worden opgevangen? Het is allemaal mogelijk!

Bepaal zelf ook hoeveel kinderen u opvangt

Zoals wij eerder al benoemden, kunt u in een Thuiscrèche maximaal zes kinderen opvangen. Echter bepaalt u helemaal zelf hoeveel kinderen u per dag opvangt. Wilt u bijvoorbeeld liever drie kinderen opvangen? Of in het begin van de week meer kinderen opvangen dan aan het einde van de week? Dan kan dat gewoon! En vangt u liever kinderen tot vier jaar op of juist wat oudere kinderen? Ook hierin bent u helemaal vrij, het is immers uw eigen kinderopvang.

Bepaal zelf de dagindeling van uw kinderopvang

Als Crècheleidster van uw eigen Thuiscrèche bepaalt u dagelijks zelf hoe de dag eruit zal komen te zien. Wilt u met de kinderen naar het bos of het zwembad? Of wilt u liever samen met hen knutselen of spelletjes doen? Het kan allemaal!

Crècheleidster worden? Neem contact met ons op!

Dacht u er eerst over na om gastouder te worden in Doetinchem, maar klinkt het toch wel heel interessant om Crècheleidster te worden van uw eigen Thuiscrèche? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, want wij vertellen u graag meer over ons concept en onze unieke werkwijze.

Informatie aanvragen

© Copyright 2021 - Thuiscreche.nl | Sitemap