Gastouder worden in Breda bij thuiscreche.nl

Gastouder worden in Breda

Wilt u graag gastouder worden in Breda? Dat kunt u doen door zich in te schrijven bij thuiscreche.nl. U krijgt dan de mogelijkheid om uw eigen kinderopvang op te richten. Klinkt dit als muziek in uw oren? Lees dan vooral verder!

Waarom gastouder worden in Breda bij thuiscreche.nl?

Er zijn een aantal redenen waarom mensen graag gastouder worden in Breda bij thuiscreche.nl. Wij bieden gastouders namelijk de mogelijkheid om zelfstandig een Thuiscrèche te runnen. Hiervoor schrijft u zich in bij de Kamer van Koophandel als zelfstandig ondernemer en maakt u gebruik van onze  unieke franchiseformule. Op deze manier wordt u de eigenaar van uw eigen kleinschalig  kinderdagverblijf! Hieronder lichten we ons concept kort toe.

Wat houdt een gastouder zijn bij thuiscreche.nl precies in?

Hierboven benoemden we al kort wat het inhoudt om gastouder in Breda te worden bij thuiscreche.nl. Bij ons krijgt u de mogelijkheid om uw eigen Thuiscrèche op te starten en te beheren. Een Thuiscrèche is de gulden middenweg tussen een standaard gastouder en een grootschalig kinderdagverblijf. U vangt namelijk zelf aan huis maximaal zes kinderen in de leeftijd van nul tot twaalf jaar op. Toch volgt u dezelfde cursussen als de pedagogisch  medewerkers van kinderdagverblijven. Hierdoor kunt u een stuk professioneler een kinderopvang runnen dan een reguliere gastouder.

Dankzij de combinatie van kleinschaligheid en professionaliteit, bent u voor de meeste vraagouders precies wat ze zoeken.

Bij thuiscreche.nl heeft u zelf de touwtjes in handen

Wanneer u via thuiscreche.nl een gastouder gaat worden in Breda, heeft u zelf de touwtjes van uw kinderopvang in handen. U richt de crèche namelijk als zelfstandig ondernemer op en komt dus niet bij ons in loondienst. Doordat u eigen baas bent, kunt u zelf bepalen hoe u uw dagen als gastouder inricht. Daarnaast bepaalt u ook hoeveel kinderen u (tot een maximum van zes) per dag opvangt. Het is immers uw eigen kinderopvang!

Bepaal zelf waar in uw woning u de kinderen opvangt

Bovendien bepaalt u zelf welk  deel van uw woning u als opvanglocatie wilt gebruiken. Wilt u bijvoorbeeld de garage ombouwen tot kinderopvang? Dan kan dat gewoon! En wilt u liever dat de kinderen niet in  een bepaald gedeelte van uw tuin spelen? Wanneer de rest van de tuin waarin zij kunnen spelen groot genoeg is, zal dat geen probleem zijn.

Een Thuiscrèche van professionele kwaliteit

Er zijn wel een aantal richtlijnen waaraan uw opvang dient te voldoen. Zo moet onder andere de opvanglocatie aan de voorwaarden van de GGD voldoen. Wij kunnen u precies vertellen hoe u dat voor elkaar kunt krijgen. Daarnaast controleert de GGD jaarlijks of uw opvang aan de hedendaagse richtlijnen voldoet om kinderen te mogen opvangen. Bovendien hanteren wij zelf ook een aantal voorwaarden waaraan u dient te voldoen om bij ons aangesloten te kunnen zijn. Dit doen wij om naar ouders toe te kunnen blijven garanderen dat alle bij ons aangesloten Thuiscrèches van professionele en uitmuntende kwaliteit zijn. Laat u dit echter niet afschrikken, wij zullen namelijk samen met u ervoor zorgen dat uw opvang aan onze voorwaarden voldoet!

Neem contact met ons op!

Bent u na het lezen van bovenstaande nog steeds erg enthousiast over ons unieke concept en wilt u graag gastouder worden in Breda? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, want wij maken graag kennis met u!

Informatie aanvragen

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap