Gastouder worden in Borne? Kies voor thuiscreche.nl!

Gastouder worden in Borne

Wilt u graag gastouder worden in Borne? Sluit u dan aan bij thuiscreche.nl. Hierdoor krijgt u namelijk de gelegenheid om uw eigen kleinschalige kinderopvang aan huis te runnen. Is dit voor u een droom die uitkomt? Lees dan snel verder!

Dankzij thuiscreche.nl een eigen professionele kinderopvang aan huis

Woont u in Borne en werkt u graag met kinderen? Dan is het een heel goed idee om gastouder te worden in Borne. Wanneer u zich als gastouder aanmeldt bij thuiscreche.nl, krijgt u ook nog eens de gelegenheid om uw eigen professionele kinderopvang aan huis te runnen. Wij hebben namelijk een franchiseformule waar u als gastouder onderdeel van kunt uitmaken.

Wat houdt de franchiseformule van thuiscreche.nl precies in?

Wij hebben een franchiseformule opgesteld die ervoor garant staat dat elke gastouder die bij ons is aangesloten, zelfstandig een professionele en kwalitatief hoogwaardige Thuiscrèche leidt. Dankzij dit concept weten vraagouders zeker dat elke Thuiscrèche die bij ons is aangesloten niet alleen kleinschalig, maar ook nog eens ontzettend goed is. En dat zorgt er doorgaans voor dat vraagouders liever voor één van onze Thuiscrèches kiezen dan voor de andere mogelijkheden die qua kinderopvang in Borne aanwezig zijn.

Waarom als gastouder kiezen voor thuiscreche.nl?

Tegenwoordig kunt u op allerlei verschillende manieren gastouder worden in Borne. Toch kiezen er steeds meer gastouders voor om zich aan te sluiten bij thuiscreche.nl en hun eigen Thuiscrèche te leiden. Het grote voordeel van het hebben van een eigen Thuiscrèche, is dat u een hoop dingen zelf kunt bepalen.

Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

– Hoeveel kinderen u per dag wilt opvangen tot een maximum van zes;
– Waar in uw huis u de kinderen wilt opvangen;
– In welke leeftijdscategorie u kinderen gaat opvangen;
– Hoe de dagen van uw kinderopvang eruit zullen komen te zien.
– U krijgt dus een hoop vrijheid wanneer u besluit om als gastouder gebruik te maken van ons unieke concept.

En er is meer!

Daarnaast zijn er nog een aantal goede redenen om voor thuiscreche.nl te kiezen als u gastouder wilt worden in Borne. Zo helpen wij u met het promoten van uw Thuiscrèche door u een eigen plekje te geven op onze website. Bovendien krijgt u van ons een bordje waarmee u aan de buitenwereld kunt laten zien dat u een onderdeel bent van thuiscreche.nl. Ook aan de professionele foto’s en een video die van u worden gemaakt, kunnen vraagouders zien dat u bij ons bent aangesloten. Alleen daardoor al kunt u een streepje voor hebben op andere gastouders.

Bovendien nemen wij een groot deel van uw administratie uit handen, zodat u kunt doen wat u het liefste doet: het opvangen van kinderen!

Hoe kunt u zich aanmelden bij thuiscreche.nl?

Wilt u graag gastouder worden bij thuiscreche.nl? Dan kunt u zich via deze pagina aanmelden. Het maakt hierbij niet uit of u al ervaring hebt als gastouder of juist nog helemaal niet. Wij begeleiden u namelijk van A tot Z om ervoor te zorgen dat u met uw eigen kinderopvang aan de slag kunt gaan die helemaal voldoet aan de voorwaarden van onze franchiseformule. De stappen die wij hiervoor samen met u zullen doorlopen, kunt u hier alvast doorlezen.

Wilt u graag via thuiscreche.nl gastouder worden in Borne, maar heeft u eerst nog een aantal vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen, want wij beantwoorden ze graag!

Informatie aanvragen

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap