Gastouder worden in Arnhem? Wij maken graag kennis met u!

Gastouder worden in Arnhem

Wilt u graag voor het eerst gastouder worden in Arnhem? Of bent u al jaren gastouder, maar wilt u het graag allemaal wat professioneler aanpakken? Meld u dan aan bij thuiscreche.nl, want bij ons krijgt u de mogelijkheid om uw eigen thuiscrèche te starten. Op deze pagina vertellen wij u er graag meer over!

Word Crècheleidster van uw eigen Thuiscrèche!

Wanneer u gastouder wilt worden in Arnhem, is het een erg goed idee om u in te schrijven bij thuiscreche.nl. U krijgt dan namelijk de mogelijkheid om onderdeel te worden van onze unieke franchiseformule. Deze formule houdt in dat u uw eigen Thuiscrèche opricht. Een thuiscrèche is een opvanglocatie aan huis. Dit kan bijvoorbeeld een garage zijn die is omgebouwd tot opvanglocatie, maar bijvoorbeeld ook de woonkamer of een ander deel in uw woning. In deze opvanglocatie kunt u maximaal zes kinderen in de leeftijd van nul tot twaalf jaar opvangen.

Heeft u altijd al een kleinschalige kinderopvang willen hebben? Dan is dit dus uw kans om er daadwerkelijk één te beginnen.

Bepaal zelf hoe de dagen van uw kinderopvang eruitzien

Als u bij thuiscreche.nl gastouder gaat worden in Arnhem, komt u niet bij ons in loondienst maar schrijft u zich als zelfstandig ondernemer in bij de Kamer van Koophandel. U krijgt hierdoor een hoop vrijheid. Als crècheleidster van uw eigen Thuiscrèche bepaalt u namelijk een groot aantal dingen zelf. Zo bepaalt u zelf op welke dagen u werkt en hoeveel kinderen u (tot een maximum van zes) daadwerkelijk opvangt. Daarnaast kunt u ook elke dag zelf het dagprogramma bepalen. Wilt u bijvoorbeeld graag met de kinderen het bos in of naar de speeltuin bij u om de hoek? Dan bent u daar helemaal vrij in.

Hoe kunt u een Thuiscrèche starten?

Wij begrijpen heel goed dat het starten van een eigen Thuiscrèche erg spannend kan zijn. Laat u zich hierdoor echter niet tegenhouden. Wij zullen u namelijk volledig begeleiden bij het oprichten van uw eigen Thuiscrèche die compleet bij ons franchiseformule past. Op deze pagina leest u welke stappen wij hier samen met u voor zullen nemen.

Ook wanneer uw Thuiscrèche gereed is, zullen wij er voor u zijn. U krijgt namelijk een plekje op onze website en mag zich als gastouder bij thuiscreche.nl naar de buitenwereld toe profileren. U krijgt hiervoor onder andere een bordje waarop te zien is dat u bij ons bent aangesloten. Door al het bovenstaande zal het voor u een stuk eenvoudiger worden om vraagouders voor u te laten kiezen. Het is dan ook niet voor niets dat 70% van de bij ons aangesloten Thuiscrèches dagelijks vol zit! Daarnaast nemen wij een groot deel van uw administratie uit handen, zodat u zich zoveel mogelijk kunt richten op het leiden van uw eigen Thuiscrèche.

Gastouder worden in Arnhem? Wij maken graag kennis met u!

Ziet u het wel zitten om bij thuiscreche.nl gastouder te worden in Arnhem of beter gezegd: de crècheleidster van uw eigen Thuiscrèche te worden? Neem dan vooral even contact met ons op, zodat we met elkaar kunnen kennismaken!

Informatie aanvragen

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap