Gastouder worden in Almelo bij thuiscreche.nl

Gastouder worden in Almelo

Heeft u veel affiniteit met kinderen en wilt u graag gastouder worden in Almelo? Schrijf u dan in bij thuiscreche.nl. U kunt dan namelijk gebruikmaken van ons unieke concept en uw eigen Thuiscrèche starten. U leest er hier meer over!

Wat is thuiscreche.nl precies?

Thuiscreche.nl is een uniek concept van Parbédie Kinderopvang. Met onze  franchiseformule maken wij het voor gastouders in Almelo en omgeving mogelijk om hun eigen thuiscrèche te runnen . Een Thuiscrèche is een professionele  en kleinschalige kinderopvang aan huis waarin u  maximaal zes kinderen kunt opvangen. U wordt dus als het ware de Crècheleidster van uw eigen Thuiscrèche. Bent u nog nooit eerder gastouder geweest of bent u al jaren gastouder, maar heeft u nog nooit een eigen Thuiscrèche gehad? Dat is bij ons allemaal geen enkel probleem, want wij zullen u tijdens de opstartfase namelijk van A tot Z begeleiden.

Hoe kunt u bij thuiscreche.nl uw eigen Thuiscrèche starten?

Er zijn een aantal stappen die u zult doorlopen wanneer u zich inschrijft bij thuiscreche.nl. Welke stappen dit zijn, kunt u hier lezen. Als eerste zult u zich bij de Kamer van Koophandel moeten inschrijven als zelfstandig  ondernemer. U komt namelijk niet bij ons in dienst, maar wordt echt eigen baas. Bovendien zal uw opvanglocatie aan huis aan de voorwaarden van de GGD moeten voldoen om er kinderen in te mogen opvangen.

Om volledig bij onze  franchiseformule te passen, zult u ook een aantal cursussen gaan volgen. Dit zijn dezelfde cursussen die pedagogisch  medewerkers van grootschalige kinderdagverblijven volgen. Doordat u deze cursussen volgt, zult u over ontzettend veel kennis over (het opvangen van) kinderen beschikken . Hierdoor zult u een stuk professioneler zijn dan een reguliere gastouder. En juist die combinatie van kleinschaligheid én professionaliteit is waar veel vraagouders naar op zoek zijn.

Waarom bij thuiscreche.nl gastouder worden in Almelo?

Uiteraard zijn er een aantal voorwaarden (zoals het volgen van cursussen) waaraan  u en uw thuiscrèche dient te voldoen. Alleen dan kunt u zich aansluiten bij ons unieke franchiseformule.

Echter zijn er ook een aantal grote voordelen wanneer u onderdeel wordt van thuiscreche.nl, namelijk:

– U wordt begeleid in het opstarten van een succesvolle thuiscrèche;

– U krijgt een bord waarmee u aan de buitenwereld kunt laten zien dat u bij thuiscreche.nl bent aangesloten;

– U kunt gebruikmaken van onze betrouwbare naam;

– U krijgt een plekje op onze website, zodat vraagouders u beter kunnen vinden;

– Wij nemen u een hoop administratie uit handen;

– U bepaalt zelf hoeveel kinderen u opvangt, tot een maximum van zes;

– Dankzij de cursussen die u gaat volgen, zult u een hoop kennis opdoen;

– U bepaalt zelf de dagindeling op de dagen dat u kinderen opvangt.

Thuiscreche.nl is razend populair onder vraagouders!

Steeds meer vraagouders kiezen graag voor een Thuiscrèche die  bij thuiscreche.nl is aangesloten. De combinatie van kleinschaligheid, de huiselijke sfeer én professionaliteit is namelijk juist wat  vraagouders erg fijn vinden.

Laten we kennismaken!

Zoals u ziet, zijn er een hoop voordelen wanneer u zich aanmeldt bij thuiscreche.nl. Wilt u graag bij ons gastouder worden in Almelo en uw eigen Thuiscrèche starten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat we met elkaar kunnen kennismaken!

Informatie aanvragen

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap