Gastouder worden | Kies voor het unieke concept van thuiscreche.nl

Gastouder worden bij thuiscreche.nl

Denkt u erover na om gastouder te worden? Dan is het een heel goed idee om u aan te sluiten bij thuiscreche.nl. Wanneer u zich aansluit bij thuiscreche.nl, kunt u namelijk profiteren van een aantal voordelen en kunt u zich zoveel mogelijk richten op dat wat u het liefste doet: het opvangen van kinderen. We vertellen u er op deze pagina graag meer over.

Wat betekent het om een gastouder te worden bij thuiscreche.nl?

Gastouder worden bij thuiscreche.nl betekent gewoonweg dat u ervoor kiest om gebruik te maken van onze succesvolle franchiseformule. U schrijft zich in bij de Kamer van Koophandel als ondernemer en begint via thuiscreche.nl uw eigen Thuiscrèche! Een Thuiscrèche zit tussen een reguliere gastouder en een kinderdagverblijf in. Met het concept Thuiscrèche wordt namelijk bedoeld dat u zelf thuis maximaal zes kinderen opvangt. Dit concept spreekt veel vraagouders aan, omdat het de kleinschaligheid heeft die zij van een gastouder gewend zijn, maar ook de professionaliteit en kwaliteit van een kinderopvang. Wanneer u zich aansluit bij thuiscreche.nl, zullen wij u dan ook van begin tot eind begeleiden bij het opzetten van een professionele Thuiscrèche van uitstekende kwaliteit.

Waarom gastouder worden bij thuiscreche.nl?

De voornaamste reden om gastouder te worden bij thuiscreche.nl is dat u dankzij ons concept de mogelijkheid krijgt om een kleinschalige maar ook een professionele kinderopvang te beginnen. Bij thuiscreche.nl zult u namelijk dezelfde cursussen gaan volgen als pedagogisch medewerkers van kinderdagverblijven, waardoor u over meer kennis en vaardigheden zult beschikken dan een reguliere gastouder. Toch heeft u uw opvanglocatie gewoon aan huis. En dát is nou juist de combinatie waar veel vraagouders naar op zoek zijn.

Wat komt erbij kijken als u gastouder wordt bij thuiscreche.nl?

Wanneer u een gastouder gaat worden bij thuiscreche.nl, zullen wij u natuurlijk allereest hartelijk ontvangen. Het betekent ook dat u een eigen opvanglocatie aan huis gaat beginnen. Dit noemen wij ook wel een Thuiscrèche. Het is de bedoeling dat uw Thuiscrèche aan alle eisen voldoet om met onze franchiseformule aan de slag te kunnen gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het beschikken over een Kinder-EHBO-certificaat en het hebben van de juiste opleiding om kinderen op te vangen. Aan welke eisen u precies dient te voldoen, leest u hier.

Waarom moet u aan deze eisen voldoen?

Wij vinden het belangrijk dat ouders zeker weten dat voor welke Thuiscrèche van thuiscreche.nl zij ook kiezen, ze altijd kunnen rekenen op de kwaliteit die zij van thuiscreche.nl gewend zijn. Door aan onze eisen te voldoen, weet u zeker dat u een goede opvang zult bieden aan kinderen. Bovendien weten vraagouders hierdoor zeker dat zij hun kinderen met een gerust hart door u kunnen laten opvangen. Maakt u zich echter geen zorgen over onze eisen, wij zorgen er namelijk samen met u voor dat u aan deze eisen zult gaan voldoen.

Van gastouder worden naar Crècheleidster!

Voorheen noemden wij iemand die zich bij ons aansloot een gastouder. Echter dekt dat tegenwoordig voor ons niet meer genoeg de lading. Wanneer u zich bij thuiscreche.nl aansluit, bent u namelijk veel meer dan een gastouder alleen. Wilt u gastouder worden en meldt u zich bij thuiscreche.nl aan? Dan richt u een eigen Thuiscrèche op, waardoor de term Crècheleidster veel beter bij u past.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over gastouder worden bij thuiscreche.nl? Neem dan gerust contact met ons op, want wij vertellen u er graag meer over!

Informatie aanvragen

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap