Gastouder aan huis worden? Dat kan bij Thuiscrèche.nl!

Gastouder aan huis worden? Dat kan bij Thuiscreche.nl!

Wilt u graag gastouder aan huis worden? Weet u alleen niet zo goed hoe u dit het beste kunt doen? De eerste stap in de goede richting is u als gastouder in te schrijven bij Thuiscrèche.nl. Door dit te doen, wordt u namelijk volledig begeleid bij het opzetten van uw eigen opvanglocatie aan huis. Daarnaast profiteert u bij ons van nog een aantal anderen voordelen. U leest er hier meer over!

Waarom gastouder aan huis worden bij Thuiscrèche.nl?

Er zijn tal van manieren om gastouder aan huis te worden. Zo kunt u zich bij een gastouderbureau inschrijven of ervoor kiezen om volledig zelfstandig aan de slag te gaan. Echter kiezen steeds meer gastouders om zich in te schrijven Thuiscrèche.nl.  En dat doen ze om een aantal redenen. We benoemen ze hieronder.

U wordt Crècheleidster van uw eigen thuiscrèche!

Wanneer u zich aansluit bij Thuiscrèche.nl, wordt u Crècheleidster van uw eigen thuiscrèche. U komt dan niet bij ons in loondienst, maar maakt zelfstandig gebruik van ons franchiseformule. U dient zich dan ook als zelfstandig ondernemer in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Het voordeel van het leiden van een eigen thuiscrèche is dat u tussen een reguliere gastouder en een kinderdagverblijf in zult zitten. U zult namelijk dezelfde cursussen volgen als pedagogische medewerkers van kinderdagverblijven, maar tot maximaal 6 kinderen opvangen. Hierdoor bent u net zo professioneel als een kinderdagverblijf, maar net zo kleinschalig als een reguliere gastouder. En dát is nou juist het concept waar veel vraagouders naar op zoek zijn.

Er is altijd een vangnet van professionals waarbij u terechtkunt

Sluit u zich aan bij Thuiscrèche.nl? Dan sluit u zich aan bij een vangnet vol professionals waarbij u altijd terechtkunt met uw vragen. Bovendien zullen wij u, wanneer u net bij ons bent aangesloten, compleet begeleiden bij het oprichten van een uitstekende en professionele thuiscrèche.

Wij nemen een groot deel van uw administratie uit handen

Als u bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel,  komen er wat administratieve taken om de hoek kijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het doen van de btw-aangifte, omzetbelasting enzovoorts.

Bij ons kunt u niet alleen terecht met vragen over uw administratie, maar nemen wij ook een groot deel van uw administratie uit handen. Daarnaast kunt u ook heel gemakkelijk uw eigen administratie bijhouden via onze online omgeving Mijn Thuiscrèche. Doordat wij een groot deel van uw administratie uit handen nemen, kunt u zich zoveel mogelijk richten op dat wat u het leukste vindt om te doen: het opvangen van kinderen.

U krijgt met uw thuiscrèche een plekje op onze website

Nog een groot voordeel van wanneer u zich aansluit bij Thuiscrèche.nl, is dat u met uw thuiscrèche een eigen plekje op onze website krijgt. Wanneer u een gastouder aan huis wilt worden, heeft u natuurlijk wel kinderen nodig om op te passen. Doordat u op onze website staat, wordt het voor vraagouders een stuk gemakkelijker om u te vinden én met u in contact te komen. Hierdoor heeft u bij ons dus al een streepje voor op mensen die geheel op eigen wijze gastouder aan huis worden.

Gastouder aan huis worden? Neem contact met ons op!

Zoals u ziet, zijn er een aantal goede redenen om u als gastouder aan te sluiten bij Thuiscrèche.nl. Wilt u graag gastouder aan huis worden via Thuiscrèche.nl? Neem dan vooral even contact met ons op, want wij maken graag kennis met u!

Informatie aanvragen

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap