Thuiscreche test quiz - Thuiscreche.nl

Thuiscrèchetest

Welkom bij de Thuiscrèchetest. Wil je gastouder worden of ben je gastouder en wil je graag een eigen Thuiscrèche beginnen? Dat kan bij thuiscreche.nl!

Een Thuiscrèche is kleinschalige kinderopvang, die zich profileert tussen een huiselijke gastouder en het Kinderdagverblijf. De opvang zal altijd bij de Thuiscrèche zijn en er zijn maximaal zes kinderen aanwezig. Het kleinschalige dat bij een gastouder hoort, wordt daarmee gewaarborgd. Een Crècheleidster runt haar eigen bedrijf. Zij is ingeschreven als zelfstandig ondernemer bij de Kamer van Koophandel, in een franchiseformule van thuiscreche.nl.


Welkom bij de  Thuiscrèchetest

Vul hieronder uw gegevens in, beantwoord de 11 vragen en stuur ze ons toe. Wij nemen spoedig contact met u op.

Naam Woonplaats Email Telefoonnummer
1. Ik ben in het bezit van een geldig diploma zoals wordt gesteld in de Wet Kinderopvang en ik heb ervaring opgedaan in de Kinderopvang of als gastouder en wil me graag onderscheiden van de reguliere gastouder door mij meer professioneel te gaan profileren.
2. Het is mijn passie om met kinderen te werken en ik heb aantoonbare (werk)ervaring, bijvoorbeeld als gastouder, leidster op een Kinderdagverblijf, ouder of oppas. Bovendien kan ik mijn steentje bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen.
3. Ik beschik over de ruimte in mijn woning om voor kinderen een speelruimte te creëren. Daarnaast heb ik ook genoeg ruimte in huis voor slaapkamer(tjes) en bijvoorbeeld een verschoningsruimte. Daarnaast is er voldoende buitenruimte, dan wel bij mijn huis of in de buurt.
4. Ik spreek goed Nederlands en kan duidelijk en zakelijk communiceren.
5. Ik kan goed plannen en heb een vaste structuur (rust en regelmaat) in mijn dagprogramma. Daarnaast ben ik ondernemend en bied ik de opvang kinderen een gevarieerd dagprogramma. Ik speel in op de behoefte van het kind en vind het een uitdaging om spelenderwijs de ontwikkeling van het kind te stimuleren.
6. Ik zorg voor een juiste en professionele houding naar de ouders van de kinderen toe. Daarnaast zorg ik ervoor dat ik goed telefonisch bereikbaar ben en snel en accuraat kan reageren.
7. Ik ben enthousiast en weet ook hoe ik reclame kan maken voor mijzelf zowel op internet (social media) als daarbuiten (denk aan flyeren/adverteren).
8. Alleen werken vind ik geen probleem. Ik heb voldoende aan mijn collega Crècheleidsters en adviseur.
9. Ik kan in het bedrijfsbelang denken. Ik ben sociaal vaardig goed onderlegd en kan ook mijn collega-Crècheleidsters aanbevelen bij ouders wanneer ik geen plek heb of denk dat zij beter bij een andere Crècheleidster aansluiting zullen vinden.
10. Ik ben bereid mij continu te ontwikkelen op het gebied van opvang en pedagogisch denken en handelen. Ik ben bereid de trainingen en cursussen die door thuiscreche.nl worden aangeboden te volgen.
11. Mijn gezin staat voor de volle 100% achter mij en vind het geen probleem dat wij een bedrijf aan huis hebben.

Klik op versturen om uw aanvraag definitief te versturen.Informatie aanvragen

© Copyright 2021 - Thuiscreche.nl | Sitemap