Woont u in (de regio) Zwolle? Bent u al gastouder of wilt u gastouder worden? Kies dan voor Thuischreche.nl. Dit is een uniek concept van Parbédie Kinderopvang en staat garant voor professionele en excellente kleinschalige kinderopvang. Als u zich aansluit bij Thuiscreche.nl heeft u de beschikking over ons netwerk voor de plaatsing van kinderen bij uw locatie. Wij begeleiden en adviseren u en helpen u voor een groot deel met de administratieve afwikkeling. Daarnaast krijgt u regelmatig cursussen en workshops aangeboden en stellen wij promotiemateriaal voor u ter beschikking.

Geldig diploma nodig om gastouder te worden

Wilt u gastouder worden in (de regio) Zwolle via Thuiscreche.nl dan dient u in het bezit te zijn van een geldig diploma of moet u eerst een korte opleiding tot gastouder gaan volgen. Daarnaast heeft u een EHBO-certificaat nodig en is het uiteraard zeer belangrijk dat u passie heeft voor het werken met kinderen en hen een liefdevolle omgeving wilt bieden.

Geschikte opvanglocatie vereiste

Als u een Thuiscrèche in (de regio) Zwolle gaat starten, is het belangrijk dat de ruimte in uw woning en bijbehorende tuin voldoende groot zijn om de kinderen te laten spelen. In een Thuiscrèche vangt u de kinderen namelijk in uw eigen woning op. Uw huis moet zo ingericht zijn dat het voldoet aan de behoeften van alle kinderen, waarbij de veiligheid altijd gewaarborgd is.

Uw Thuiscrèche onder de aandacht brengen

U wilt natuurlijk dat er kinderen naar u toekomen als u een Thuiscrèche bent gestart. Het is dan belangrijk om uw Thuiscrèche in (de regio) Zwolle onder de aandacht te brengen van gezinnen in de omgeving. Wij helpen u met het verzorgen van onder andere visitekaartjes en het maken van reclame op sociale media. Ook krijgt u bij het Crècheleidster worden via Thuiscreche.nl een eigen webpagina waarop meer informatie staat over u en uw Thuiscrèche.

In de buurt

In Zwolle is er momenteel nog geen Thuiscrèche gevestigd. Wel in heel veel andere plaatsen zoals: Heino, Deventer, Hengelo, Enschede en Doetinchem. Bent u benieuwd hoe andere crècheleidsters het hebben aangepakt en hoe het hen bevalt om hun eigen Thuiscrèche te runnen? Lees het verhaal van Samantha die Thuiscrèche Sammie in Breda is gestart. Zij kwam tijdens een zoektocht op het internet op de website van thuiscreche.nl. Het concept sprak haar enorm aan en nu runt ze al 2 jaar met veel plezier haar eigen Thuiscrèche.
Het zal u snel duidelijk worden: in heel Nederland worden er Thuiscrèches geopend en kindjes met liefde opgevangen.

Aan de slag!

Bent u enthousiast geworden? Vergeet de term gastouder en ga als Crècheleidster in uw eigen Thuiscrèche in (de regio) Zwolle aan de slag! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.