Thuiscrèche Viev van gastouder Viviane in Westervoort | thuiscreche.nl

Welkom bij Thuiscrèche Viev

Thuiscrèche Viev van Viviane Bos-Verbaenen is te vinden aan de Hamersestraat 45 B in Westervoort.

”Kinderen voelen zich hier altijd op hun gemak”

De woonkamer van het huis is ruim zodat er genoeg plek is om te spelen. Voor de kleinste kinderen die hun slaap nog nodig hebben, is er een aparte slaapkamer met een dubbel bedje. Viviane richt zich met haar thuiscrèche op kinderen van 0 tot 4 jaar.

Zo veel mogelijk buiten spelen

Viviane gaat het liefst zo veel mogelijk naar buiten als de kinderen bij haar zijn. De woning beschikt allereerst over een ruime tuin waarin een (verwarmd) tuinhuisje boordevol speelgoed staat. Ook zijn er allerlei leuke speeltoestellen voor de kinderen in de tuin te vinden. In de omgeving van de woning bevindt zich nog een klein speeltuintje en Viviane gaat ook regelmatig met de kinderen naar de kinderboerderij. Zelf is ze dan ook een echt buitenmens.

Kinderen in hun waarde laten

Viviane is een warm en rustig persoon en de kinderen komen ook altijd makkelijk naar haar toe, zonder dat ze daar moeite voor hoeft te doen. Daarbij houdt ze rekening met het karakter van het kind. Zelfs de meest verlegen kinderen weet ze door haar rustige inslag op hun gemak te stellen. Kortom, Viviane laat de kinderen in hun waarde. Ze houdt verder van structuur en vindt het belangrijk dat de kinderen zelf ook weten hoe de dag eruit gaat zien. Hiervoor maakt ze gebruik van een speciaal bord dat de dagstructuur duidelijk maakt.

Reken-moduleWilt u weten wat uw netto
kosten zijn bij deze thuiscrèche?
bereken het hier

Opleiding en ervaring

Viviane heeft een lange tijd in de horeca gewerkt. Toch had ze het gevoel dat haar hart veel meer bij het werken met kinderen lag. En dus besloot ze om een opleiding in die richting te gaan volgen. Verdere ervaring met kinderen deed ze op tijdens haar eigen moederschap. Zelf heeft ze een samengesteld gezin met kinderen van verschillende leeftijden. Van een baby van een paar maanden tot aan volwassen kinderen die al het huis uit zijn.

Natuur en werken in thema’s

Viviane gaat graag de natuur in samen met de kinderen. Daarnaast vindt ze het belangrijk om te werken op basis van thema’s. Zo maken ze samen bijvoorbeeld allerlei herfststukjes na het verzamelen van bladeren, takjes en eikels uit de natuur. Bij het behandelen van de thema’s gaat ze vaak wat dieper en uitgebreider op de thema’s in, waardoor kinderen heel veel ontdekken en te weten komen over bijvoorbeeld de natuur.

Thuiscreche-Veiligheid

Veilig en vertrouwd

Thuiscrèche Viev voldoet aan de normen en richtlijnen van de Wet Kinderopvang en is veilig en kindvriendelijk ingericht. Voor de eerste opening is een Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uitgevoerd die de GGD jaarlijks controleert. Viviane is geregistreerd bij gastouderbureau Parbédie Kinderopvang, is in het bezit van de van toepassing zijnde diploma’s en beschikt over kinder-EHBO. Hierdoor krijgt u een gedeelte van de kosten vergoed via de Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst.

Wilt u weten of er nog plaats is bij Thuiscrèche Viev of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op.

Waar vindt u Viev

Neem contact op

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap