Thuiscrèche Sien van gastouder Rolinde in Agelo | thuiscreche.nl

Welkom bij Thuiscrèche Sien

Thuiscrèche Sien van Rolinde Pikkemaat is prachtig buitenaf gelegen aan de Dusinksweg 7 in Agelo. Hier woont Rolinde met haar man en vier kinderen.

”Unieke locatie, midden in het groen”

De Thuiscrèche heeft een rustige ligging dankzij het vrijgelegen fietspad tussen de weg en de huizen in. Wat uniek is aan Thuiscrèche Sien, is dat de opvang plaatsvindt in een aparte ruimte op het erf. Hier zijn alle voorzieningen aanwezig. Denk hierbij aan sanitaire voorzieningen, een keuken, speelmateriaal en twee aparte slaapkamers.

Uitgebreide speelmogelijkheden

Thuiscrèche Sien beschikt over een grote speeltafel. Aangezien het woonhuis en de Thuiscrèche in een landelijk gebied gelegen zijn, is er voor de kinderen buiten veel ruimte om te spelen. In de grote tuin zijn van allerlei dieren te vinden: kippen, konijnen en een pony. Een leuk detail: de pony heet Sien (net als de Thuiscrèche) en de naam is gemaakt van de eerste letter van de namen van haar eigen vier dochters: tweeling Isa en Eva, Nora en Sara.

Een kijkje bij Thuiscrèche Sien

Oog voor de natuur

Op het erf en rondom de woning van Rolinde is heel veel groen en natuur te ontdekken. Voor het huis staan ook allerlei fruitbomen. Ze vindt het belangrijk om de kinderen hier ook mee in aanraking te laten komen. Zo zien de kinderen ook meteen waar veel van ons eten oorspronkelijk vandaan komt. Zelf houdt Rolinde erg van wandelen waarbij ze ook graag de natuur in gaat.

Reken-moduleWilt u weten wat uw netto
kosten zijn bij deze thuiscrèche?
bereken het hier

Opleiding en ervaring

Rolinde volgde een opleiding tot verpleegkundige en heeft bijna 20 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt. Toch had ze al een paar jaar het gevoel dat dat toch niet helemaal meer was wat ze wilde. Na het volgen van een loopbaantraject en diverse gesprekken kwam er toch echt wel uit dat haar voorkeur lag bij het werken met kleine kinderen. Om deze reden is Rolinde vanaf september 2020 aan de slag gegaan in haar eigen Thuiscrèche Sien.

Zo veel mogelijk creatief bezig zijn

Rolinde is heel creatief en dat komt natuurlijk goed van pas bij de opvang van kinderen. Zeker als ze met zijn allen bijvoorbeeld een knutselwerkje gaan maken. Rolinde gaat werken op basis van thema’s, zoals de seizoenen en diverse feestdagen. Daarnaast houdt Rolinde ook nog eens heel erg van koken en bakken dus er wordt regelmatig samen met de kinderen aan heerlijke baksels gewerkt.

Thuiscreche-Veiligheid

Veilig en vertrouwd

Thuiscrèche Sien voldoet aan de normen en richtlijnen van de Wet Kinderopvang en is veilig en kindvriendelijk ingericht. Voor de eerste opening is een Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uitgevoerd die de GGD jaarlijks controleert. Rolinde is geregistreerd bij gastouderbureau Parbédie Kinderopvang, is in het bezit van de van toepassing zijnde diploma’s en beschikt over kinder-EHBO. Hierdoor krijgt u een gedeelte van de kosten vergoed via de Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst.

Wilt u weten of er nog plaats is bij Thuiscrèche Sien of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op.

Waar vindt u Sien

Neem contact op

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap