Thuiscrèche Mariposa van gastouder Blandie in Weerselo | thuiscreche.nl

Welkom bij Thuiscrèche Mariposa

Thuiscrèche Mariposa van Blandie Lentfert is te vinden in een mooie, kindvriendelijke wijk aan de voortros 19 in Weerselo. Met op loopafstand een speeltuin of de bieb waar Blandie dan ook vaak te vinden is met de kinderen.

Ik kijk vooral naar wat een kind zelf wil en kan.

Thuiscrèche Mariposa is gelegen aan de Voortmors 19 te Weerselo en Crècheleidster Blandie Lentfert heeft al ruim 25 jaar ervaring binnen de kinderopvang. Ze is zelf moeder van drie kinderen en haar gezellige en huiselijke Thuiscrèche biedt plaats aan maximaal zes kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar. De kamer is enorm groot en alles is uiteraard kindvriendelijk ingericht. Achter het huis bevinden zich in de tuin nog een hele grote zandbak en een gelijkvloerse trampoline. Verder is er ook een heel leuk tuinhuis waar de kinderen onbezorgd en onbekommerd kunnen spelen.

Lekker erop uit

Ook al is er zowel in als om Thuiscrèche Mariposa genoeg leuks voor de kinderen te beleven, Blandie trekt er ook regelmatig met de kids op uit. Zeker als ze al wat groter zijn pakt ze de bus of de trein en gaat ze gezellig met de kinderen zwemmen. Dit is bijvoorbeeld in vakantieperiodes als er van de aanwezige kinderen een leuk groepje van ongeveer dezelfde leeftijden te vormen is. Daarnaast is Blandie ook erg creatief en knutselt ze graag met de kinderen. Meestal aan de hand van actuele thema’s. Denk daarbij aan knutselwerkjes rondom Sinterklaas en het maken van kerstkaarten in de kerstperiode. Ook is er een tafeltje aanwezig dat vaak helemaal rondom dat thema wordt aangekleed.

Niets moet, heel veel mag

Blandie geeft aan dat er in Thuiscrèche Mariposa in principe niets moet. Ze gaat uit van wat een kind wil en kan en ze wil niet dat een kind gedwongen wordt om iets te doen wat hij of zij niet leuk vindt. Ze gaat uit van de behoeftes van het kind en zorgt er altijd voor dat er voldoende speelgoed is om mee te spelen. Elke dag is weer anders en er is geen vaststaand programma. Normen en waarden zijn voor Blandie erg belangrijk en ze doet dan ook erg haar best om die ook op de kinderen over te brengen. Volgens Blandie gaan alle kinderen met plezier naar haar en Thuiscrèche Mariposa toe en zijn de ouders altijd erg tevreden.

Reken-moduleWilt u weten wat uw netto
kosten zijn bij deze thuiscrèche?
bereken het hier

Helemaal gek met kinderen

Blandie vindt alle kinderen schattig en leuk, van welke leeftijd ze ook zijn. Ze is dan ook helemaal gek met kinderen. En de kinderen met haar! Er zijn kinderen die ’s ochtends ook mee ontbijten, want in principe is hier alles mogelijk. Voor de allerkleinsten zijn er slaapmogelijkheden. Zo is er een aparte babykamer met verschillende babybedjes.

Thuiscreche-Veiligheid

Veilig en vertrouwd

Thuiscrèche Mariposa voldoet aan de normen en richtlijnen van de Wet Kinderopvang en is veilig en kindvriendelijk ingericht. Voor de eerste opening is een Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uitgevoerd die de GGD jaarlijks controleert. Blandie Lentfert is geregistreerd bij gastouderbureau Parbédie Kinderopvang, is in het bezit van de van toepassing zijnde diploma’s en beschikt over kinder-EHBO. Hierdoor krijgt u een gedeelte van de kosten vergoed via de Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst.

Wilt u weten of er nog plaats is bij Thuiscrèche Mariposa of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op.

Waar vindt u Mariposa

Neem contact op

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap