Thuiscrèche De Lotus van gastouder Marijn in IJsselmuiden | thuiscreche.nl

Welkom bij Thuiscrèche De Lotus

Thuiscrèche De Lotus van Marijn van Kleef is in een rustige, kinderrijke wijk gelegen aan de Rietgors 98 in IJsselmuiden.

”Huiselijk en knus: echt een plek waar de kinderen zich thuis voelen”

De opvang van de kinderen vindt grotendeels plaats in de woonkamer waar uiteraard allerlei speelgoed te vinden is. Verder zijn er op de bovenverdieping slaapplekken voor de kinderen die overdag een extra slaapje nodig hebben. Volgens Marijn is Thuiscrèche De Lotus vooral heel huiselijk en knus: echt een plek waar de kinderen zich thuis voelen. Marijn richt zich met haar thuiscrèche op kinderen van 0 tot 4 jaar. Zelf is ze getrouwd en moeder van twee kinderen

Volop buiten spelen

Vaak buitenspelen is iets wat Marijn heel belangrijk vindt voor de kinderen. Daarbij is er in de tuin ook een grote overkapping, zodat ze ook als het wat minder weer is toch lekker met de kids naar buiten kan. In de tuin staat ook een speelhuisje en op loopafstand van Thuiscrèche De Lotus liggen een viertal speeltuintjes. Ook dat is ideaal om met de kinderen gezellig in de bolderkar naartoe te gaan. Op speciale dagen pakt Marijn ook wel eens de auto en neemt ze de kinderen mee naar een bos of bijvoorbeeld een leuk speelparadijs.

Kinderen staan centraal

Een van de leukste dingen aan het werken met kinderen vindt Marijn om mee te kunnen gaan in de belevingswereld van een kind. Daarnaast ziet ze altijd goed wat een kind nodig heeft, om daar dan direct op in te spelen. Op die manier kan ze de kinderen uitdagen om groter en zelfstandiger te worden. Daarnaast mag een kind in Thuiscrèche De Lotus ook vooral zichzelf zijn. En vindt ze het belangrijk om elke dag met de kinderen leuke dingen te doen. Daarbij maakt Marijn zich niet snel druk en is ze heel kalm en rustig in de omgang met kinderen.

Reken-moduleWilt u weten wat uw netto
kosten zijn bij deze thuiscrèche?
bereken het hier

Een kijkje bij De Lotus

Opleiding en ervaring

Marijn volgde een sport- en beweegopleiding en was de afgelopen jaren dan ook werkzaam op dat gebied. Daarbij merkte ze vooral dat het werken met haar kinderen haar het meeste aansprak. Dus besloot ze om daar echt iets mee te gaan doen, wat heeft geresulteerd in de start van Thuiscrèche De Lotus.

Thema’s in de opvang

Marijn werkt in haar Thuiscrèche graag met thema’s, zoals bijvoorbeeld de seizoenen of speciale feestdagen. Dat thema voert ze dan zowel in de binnen- als in de buitenactiviteiten door.

Thuiscreche-Veiligheid

Veilig en vertrouwd

Thuiscrèche De Lotus voldoet aan de normen en richtlijnen van de Wet Kinderopvang en is veilig en kindvriendelijk ingericht. Voor de eerste opening is een Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uitgevoerd die de GGD jaarlijks controleert. Marijn is geregistreerd bij gastouderbureau Parbédie Kinderopvang, is in het bezit van de van toepassing zijnde diploma’s en beschikt over kinder-EHBO. Hierdoor krijgt u een gedeelte van de kosten vergoed via de Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst.

Wilt u weten of er nog plaats is bij Thuiscrèche De Lotus of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op.

Waar vindt u De Lotus

Neem contact op

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap