Thuiscrèche De Kleine Maatjes van gastouder Nanda in Borne | thuiscreche.nl

Welkom bij Thuiscrèche De Kleine Maatjes

VVE certificering

Nanda is VVE gecertificeerd middels de erkende VVE cursus Uk & Puk.
VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) draagt bij aan de algemene ontwikkeling van het jonge kind.


In de kinderrijke wijk de Bornsche Maten vind je Thuiscrèche De Kleine Maatjes. Thuiscrèche De Kleine Maatjes is gelegen aan de Tuinlaan 183 in Borne. Een huiselijke en veilige opvanglocatie, met veel speelmogelijkheden in huis en de nabije omgeving. Crècheleidster Nanda Brunink richt zich met haar Thuiscrèche op de opvang van kinderen van 0 tot 4 jaar.

“Elk kind mag hier zichzelf zijn”

Nanda is een rustig en betrokken persoon en ze vindt het erg belangrijk om de kinderen rust en regelmaat te bieden in haar Thuiscrèche. Nanda heeft een hart voor de zorg. Voorheen werkte ze met ouderen maar haar passie voor kinderen heeft ervoor gezorgd dat zij haar eigen Thuiscrèche is gestart. Nanda is erg goed in staat om de kinderen aan te voelen, om te weten wat ze wel (en juist niet) willen. Bij Nanda kan elk kind dan ook volledig zichzelf zijn. Op die manier voelt elk kind zich hier gewoon heel snel thuis.

Een kijkje bij De Kleine Maatjes

Binnen en buiten spelen

In Thuiscrèche De Kleine Maatjes zijn voldoende mogelijkheden om te spelen. Binnen kan er naar hartenlust door de kleintjes gespeeld worden. De achtertuin is volledig omheind dus ook daar kunnen de kinderen ontdekken in een veilige omgeving. Daarnaast trekt Nanda er regelmatig op uit om bijvoorbeeld naar één van de speeltuintjes in de buurt te gaan.

Binnen wordt er aan de grote eettafel met regelmaat geknutseld en gekleid. Wanneer er een papa of mama jarig is gaat er uiteraard een leuk knutselwerkje mee naar huis. Ook vindt Nanda het leuk om met de kinderen te puzzelen en spelletjes te spelen.

Werken met thema’s

Thuiscrèche De Kleine Maatjes werkt regelmatig met thema’s, met name op de momenten dat er geknutseld wordt. De werkjes die gemaakt worden sluiten aan op een thema passend bij bijvoorbeeld een feest of een bepaald seizoen. Daarnaast vindt Nanda het erg belangrijk om ook goed op de hoogte te blijven van alles dat met kinderopvang te maken heeft. Ze volgt dan ook regelmatig cursussen om haar kennis up-to-date te houden.

Reken-moduleWilt u weten wat uw netto
kosten zijn bij deze thuiscrèche?
bereken het hier

Veilig en vertrouwd

Thuiscrèche De Kleine Maatjes voldoet aan de normen en richtlijnen van de Wet Kinderopvang en is veilig en kindvriendelijk ingericht. Voor de eerste opening is een Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uitgevoerd die de GGD jaarlijks controleert. Nanda Brunink is geregistreerd bij gastouderbureau Parbédie Kinderopvang, is in het bezit van de van toepassing zijnde diploma’s en beschikt over kinder-EHBO. Hierdoor krijgt u een gedeelte van de kosten vergoed via de Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst.

VVE certificering

Nanda is VVE gecertificeerd middels de erkende VVE cursus Uk & Puk. VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) draagt bij aan de algemene ontwikkeling van het jonge kind. Al spelend ontdekken kinderen in de opvang meer over zichzelf en de wereld om hen heen. Maar hoe kun je tijdens de opvang de ontwikkeling van kinderen spelenderwijs stimuleren? Hoe kun je hiervoor de inrichting van de ruimte gebruiken? Hoe besteed je aandacht aan taal en het werken met thema’s? Crècheleidsters leren tijdens deze VVE cursus van Uk & Puk om de ontwikkeling van peuters tot 4 jaar spelenderwijs en themagericht te stimuleren. De verschillende modules van de Uk en Puk cursus spreken onder andere de sociaal emotionele-, motorische-, zintuigelijke- en taalontwikkeling aan. Uk & Puk zet thema’s in die aansluiten bij de belevingswereld van jonge kinderen. Met behulp van deze thema’s en de uitdagende (spel)activiteiten kunnen de Crècheleidsters een prettige en interessante speel- en leeromgeving bieden.

Waar vindt u De Kleine Maatjes

Neem contact op

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap