Thuiscrèche Bij Adéle van gastouder Adéle Oude Nijhuis in Geesteren

Welkom bij Thuiscrèche Bij Adéle

VVE certificering

Adéle is VVE gecertificeerd middels de erkende VVE cursus Uk & Puk.
VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) draagt bij aan de algemene ontwikkeling van het jonge kind.


Thuiscrèche Bij Adéle van Adéle Oude Nijhuis is schitterend buitenaf gelegen aan de Hardenbergerweg 85 in Geesteren. Aan deze doorgaande weg bevinden zich vele boerderijen en aan de overkant is de Grote Geesterse molen te bewonderen.

Ik laat de kinderen vooral veel zelf ontdekken.

De opvang van de kinderen (van 0 tot 4 jaar) vindt bij Thuiscrèche Adéle voor het grootste gedeelte plaats in de ruime woonkeuken. Daar is van alles te vinden, zoals (op de leeftijd afgestemd) speelgoed, een grote tafel om aan te knutselen, een gezellig speelkeukentje en een box voor de allerkleinsten. Ook beschikt de Thuiscrèche over een slaapmogelijkheid voor kinderen die ’s middags nog een slaapje nodig hebben. Zelf is Adéle getrouwd met René en samen hebben ze twee dochters.

Heel veel ruimte en aandacht voor de natuur

Thuiscrèche Bij Adéle beschikt over heel veel ruimte om het huis heen. Hier kunnen de kinderen spelen met diverse fietsjes, trekkers en allerlei buitenspeelgoed. De tuin is uiteraard wel afgezet met een hekwerk zodat het altijd veilig vertoeven is. De locatie is qua buitenruimte en omgeving in elk geval echt uniek te noemen. Adéle vindt het buiten zijn en de natuur erg belangrijk en ze besteedt hier samen met de kinderen dan ook veel aandacht aan.

Een kijkje bij Thuiscrèche bij Adéle

Opleiding en ervaring

Adéle volgde de opleiding Pedagogisch Werk en deed door de jaren heen verschillende cursussen (Taallijn VVE, VVE certificering). Ze komt van oudsher uit de zorg en was daar ziekenverzorgende. Toen ze zelf kinderen kreeg ging ze aan de slag als vrijwilligster op de peuterspeelzaal waar haar eigen kinderen naartoe gingen. Vervolgens kreeg ze een baan aangeboden als invalleidster in de gemeente Tubbergen bij verschillende peuterspeelzalen. Ze heeft maar liefst 15 jaar gewerkt als peuterleidster in Geesteren. Toen de peuterspeelzaal definitief ging sluiten besloot Adéle om te starten met haar eigen onderneming: Thuiscrèche Bij Adéle. In haar Thuiscrèche werkt Adéle graag met thema’s zoals de seizoenen, feestdagen en familie.

Reken-moduleWilt u weten wat uw netto
kosten zijn bij deze thuiscrèche?
bereken het hier

Thuiscreche-Veiligheid

Veilig en vertrouwd

Thuiscrèche Bij Adéle voldoet aan de normen en richtlijnen van de Wet Kinderopvang en is veilig en kindvriendelijk ingericht. Voor de eerste opening is een Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uitgevoerd die de GGD jaarlijks controleert. Adéle is geregistreerd bij gastouderbureau Parbédie Kinderopvang, is in het bezit van de van toepassing zijnde diploma’s en beschikt over kinder-EHBO. Hierdoor krijgt u een gedeelte van de kosten vergoed via de Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst.

Wilt u weten of er nog plaats is bij Thuiscrèche Bij Adéle of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op.

Passie voor kinderen

Adéle is enorm gedreven in haar werk en ze vindt het geweldig om met kinderen te werken. Ze wil vooral dat de kinderen het leuk bij haar hebben. Het liefst doet ze dat door wat op de achtergrond te blijven en te observeren. Op die manier kunnen de kinderen de dingen zo veel mogelijk zelf ontdekken (uiteraard wel binnen de grenzen). Daarbij staat veiligheid bij Thuiscrèche Bij Adéle ook hoog in het vaandel. In haar vrije tijd gaat Adéle graag wandelen, is ze lid van de carnavalsvereniging en houdt ze enorm veel van paarden. Ze gaat vaak samen met haar jongste dochter mee naar allerlei concoursen.

VVE certificering

Adéle is VVE gecertificeerd middels de erkende VVE cursus Uk & Puk. VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) draagt bij aan de algemene ontwikkeling van het jonge kind. Al spelend ontdekken kinderen in de opvang meer over zichzelf en de wereld om hen heen. Maar hoe kun je tijdens de opvang de ontwikkeling van kinderen spelenderwijs stimuleren? Hoe kun je hiervoor de inrichting van de ruimte gebruiken? Hoe besteed je aandacht aan taal en het werken met thema’s? Crècheleidsters leren tijdens deze VVE cursus van Uk & Puk om de ontwikkeling van peuters tot 4 jaar spelenderwijs en themagericht te stimuleren. De verschillende modules van de Uk en Puk cursus spreken onder andere de sociaal emotionele-, motorische-, zintuigelijke- en taalontwikkeling aan. Uk & Puk zet thema’s in die aansluiten bij de belevingswereld van jonge kinderen. Met behulp van deze thema’s en de uitdagende (spel)activiteiten kunnen de Crècheleidsters een prettige en interessante speel- en leeromgeving bieden.

Waar vindt u Bij Adéle

Neem contact op

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap