Er staan ons nog een aantal mooie zomerse dagen te wachten en deze zijn bij uitstek ideaal om buiten te zijn. En zo tegen het einde van de zomervakantie zijn er nog een aantal dagen om lekker buiten te spelen en op avontuur te gaan. Superleuk en nog gezond ook!

Tips voor in de buurt of op het strand

  1. Madurodam: Ontdek Nederland tijdens de Hollandse dagen in Madurodam! Loop op klompen, wek windenergie op en laad een container in de Rotterdamse haven.
  2. Klim- of ontdekkingspark: Voor kinderen vanaf circa 6 jaar een mooi avontuur!
  3. Kinderboerderij in de buurt: Altijd leuk om de dieren te bekijken, te voeren en te spelen in deze omgeving.
  4. Maisdoolhof: Spannend!
  5. Toch nog een buitje? Wandelen in de zomerregen; kinderen ervaren regen heel anders dan volwassenen. Lekker door de plassen stampen en je haar nat laten worden door de regen!Tips van Kidsproof; uitjes door heel Nederland
  6. Een dagje naar zee en schatgraven op het strand: Heerlijk met blote voeten en handen door het zand. Kinderen vermaken zich uren!
  7. Tropenmuseum: Zoek de zomer op in het Tropenmuseum in Amsterdam. Ga op reis naar ZieZoMarokko, doe jouw favoriete kinderactiviteit en bouw mee aan de MEGA mozaïek.
  8. Omniversum: WOW! Sta oog in oog met de Bultrugwalvissen in Omniversum! Alleen op het enórme koepelscherm zie je deze giganten op ware grootte. Een onvergetelijke ervaring!
  9. Kasteel Muiderslot: Ga terug in de tijd op Kasteel Muiderslot. Elke woensdag is er een leuke activiteit voor kids! Bouw bijvoorbeeld een kasteel van suikerklontjes of leer middeleeuws sjabloneren!
  10. Dagje met de trein: Dagje op stap in eigen land? Neem de trein! Kinderen vinden het superleuk en ze kunnen gratis reizen met het Kids Vrij abonnement. Handig en gezellig!

Geniet nog van jullie vakantie!

Wil je meer vakantietips van ons? Lees dan onze tips voor onderweg of Wat je zeker meeneemt op vakantie met (kleine) kinderen.