Veiligheid voorop in elke Thuiscrèche - Thuiscreche.nl

Veiligheid voorop in elke Thuiscrèche

Als u op zoek bent naar geschikte dagopvang voor uw kind, dan is veiligheid ongetwijfeld één van de belangrijkste voorwaarden. Bij thuiscreche.nl zijn we ons daar maar al te goed van bewust en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de veiligheid voor uw kind in onze Thuiscrèches op en top geregeld is. Elke opvanglocatie voldoet aan de door de wet gestelde eisen. Hiervoor voeren we vooraf een Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uit en voordat de Thuiscrèche actief wordt volgt ook nog een inspectie van de GGD.

Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid

Onze adviseur neemt vooraf samen met de Crècheleidster de Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid door. Hierbij kijken we naar de risico’s die de kinderen eventueel kunnen lopen in de woning en de tuin van de betreffende Thuiscrèche. Doen risico’s zich voor, dan zoeken we direct naar oplossingen om de risico’s zo klein mogelijk te maken. Een goed voorbeeld daarvan zijn de afdekplaatjes op stopcontacten zodat kinderen niet in aanraking kunnen komen met elektriciteit.

Voorzien van een kwaliteitskeurmerk

Alle bij ons aangesloten Thuiscrèches krijgen van ons (na zorgvuldige toetsing door ons en de bevindingen van de ouders) een kwaliteitskeurmerk. Ze zijn daarnaast geregistreerd bij de gemeente en hebben een nummer van het Landelijk Register voor Kinderopvang gekregen. Al onze Thuiscrèches en de bijbehorende Crècheleidsters zijn geregistreerd bij gastouderbureau Parbédie Kinderopvang. Elke crècheleidster is in het bezit van de noodzakelijke diploma’s en een certificaat kinder-EHBO. We voeren periodiek controles uit zodat we de veiligheid altijd kunnen garanderen.

Al onze veiligheidsmaatregelen op een rij:
  • Wij verzorgen vooraf een Risico Inventarisatie
  • De GGD inspecteert de locatie en de gemeente geeft een nummer af voor het Landelijk Register voor Kinderopvang
  • We voegen daar zelf nog een kwaliteitskeurmerk aan toe
  • Alle Crècheleidsters beschikken over de van toepassing zijnde diploma’s en een kinder-EHBO certificaat
  • We voeren periodieke controles uit om de veiligheid jaar na jaar te kunnen garanderen

Informatie aanvragen

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap