Van je passie je werk maken: begin een Thuiscrèche!

Heb jij enorm veel affiniteit met kinderen en wil jij ook van jouw passie jouw werk maken? Sluit je dan aan bij thuiscreche.nl en begin als Crècheleidster jouw eigen Thuiscrèche! In dit artikel lees je meer over ons unieke concept en de voordelen die je krijgt wanneer je je bij ons aansluit. Lees dus snel verder!

Wat is thuiscreche.nl?

Thuiscreche.nl is een unieke franchiseformule en onderdeel van Parbédie kinderopvang. Dankzij ons concept krijg jij de mogelijkheid om jouw eigen kleinschalige kinderopvang aan huis te beginnen en als zelfstandig ondernemer gebruik te maken van ons uitmuntende concept. Dit betekent echter niet dat je alles in je eentje moet doen en uitzoeken. Tijdens de opstartfase krijg je namelijk vanuit thuiscreche.nl een persoonlijk adviseur die jou van A tot Z begeleidt bij het oprichten van jouw eigen Thuiscrèche. Bovendien helpen wij je ook bij het promoten ervan. Zo mag je gebruikmaken van diverse door ons beschikbaar gestelde promotiematerialen en krijg je een eigen pagina op onze website.

Je bent wel zelfstandig, maar je staat er niet alleen voor!

Ook na de opstartfase sta je er niet alleen voor. Zo zijn er regelmatig bijeenkomsten waarop je andere Crècheleidsters kunt ontmoeten en spreken. Bovendien kun je ook altijd contact opnemen met jouw persoonlijk adviseur als je ergens tegenaan loopt. En wil je eens sparren? Dan staan er genoeg Crècheleidsters voor je klaar die graag met je meedoen! Daarnaast kun je diverse cursussen volgen, waarbij je ook weer andere Crècheleidsters zult ontmoeten. Bij thuiscreche.nl run je dus wel zelfstandig jouw eigen Thuiscrèche, maar sta je er absoluut niet alleen voor. En dat is natuurlijk ontzettend fijn.

Waarom een eigen Thuiscrèche starten?

Als Crècheleidster van jouw eigen Thuiscrèche, ben je echt de gulden middenweg tussen een gastouder en kinderdagverblijf. Je runt namelijk wel jouw eigen opvang aan huis, maar krijgt dezelfde scholing aangeboden als pedagogisch medewerkers van kinderdagverblijven. Hierdoor beschik je over net wat meer kennis dan bijvoorbeeld een gastouder en kun je beter de ontwikkeling van kinderen volgen en er ook beter op inspelen. Doordat je net als een gastouder een kleinschalige kinderopvang in huiselijke sfeer aanbiedt, maar ook over de professionaliteit en de kwaliteit van een pedagogische medewerker van een kinderdagverblijf beschikt, zit je echt tussen een gastouder en kinderdagverblijf in. En dát is waar tegenwoordig enorm veel vraagouders naar op zoek zijn.

Een hoop vrijheid!

Bovendien geeft het je ook een hoop vrijheid om Crècheleidster van jouw eigen Thuiscrèche te zijn. Als eigen baas kun je namelijk enorm veel dingen zelf bepalen, zoals:

  • Hoe elke dag eruitziet;
  • Hoe je te werk gaat;
  • Hoeveel kinderen je opvangt;
  • In welke leeftijdscategorie je kinderen opvangt;
  • Hoeveel dagen je werkt;
  • En nog veel meer!

Ook je eigen Thuiscrèche beginnen? Neem contact met ons op!

Wil jij echt graag van jouw passie jouw werk maken? Wil je kinderen net dat beetje meer aanbieden dan een gastouder? Wil je kinderen graag bij jou thuis opvangen en lijkt het jou fantastisch om jouw eigen Thuiscrèche te starten? Neem dan vandaag nog contact met ons op, want wij leren je graag kennen!