Thuiscrèche 't Kamphuuske opvang Bruinehaar

 

 

“Kinderen hebben bij mij altijd een vertrouwd gevoel.”

Hallo allemaal,

Graag stel ik mij aan jullie voor. Mijn naam is Bertine Kamphuis en mijn Thuiscrèche ’t Kamphuuske is gelegen aan de Gravenlandweg 31a te Bruinehaar. Ik vang dagelijks kinderen op in de leeftijd van 0 tot en met 4 jaar. Werken met kinderen vind ik geweldig. Ik ben moeder van twee volwassen kinderen en samen met mijn man wonen we heerlijk buitenaf.

Dit ben ik: Bertine Kamphuis
Bertine Kamphuis

 

 

 

 

 

 

 

Heerlijk buiten in de natuur

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit is ons huis, hier genieten we van het leven buitenaf

 

 

 

 

 

 

 

 

Omdat we buitenaf wonen is ons huis omringd door veel natuur. Ik vind het fantastisch om te zien hoe de kinderen genieten wanneer ze hier buiten spelen. Daarnaast spelen ze in een aparte blokhut die speciaal voor de kinderen is ingericht. Dit betekent veel speelhoekjes met speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Ook zijn er twee slaapkamertjes, een wc en een keuken.

De blokhut, speciaal ingericht voor de kinderen

 

 

 

 

 

 

 

 

Binnen mijn Thuiscrèche wordt veel gewerkt met thema’s. Regelmatig gaan we aan de slag om iets leuks te maken. Het is niet alleen heel leuk voor de kinderen, maar ze leren er ook veel van. Zo leren ze bijvoorbeeld wat de verschillende seizoenen inhouden. Aangezien ik 8 jaar lang vrijwillig leidster op de peuterspeelzaal ben geweest, weet ik hoe ik dit op een leuke en creatieve manier kan aanpakken. Ook lees ik regelmatig voor, zingen we samen liedjes en doe ik andere creatieve activiteiten zoals kleien. Daarnaast gaan we regelmatig wandelen in de mooie bosrijke omgeving. Ook gaan we er vaak op uit naar bijvoorbeeld de speeltuin of de kinderboerderij. Inmiddels run ik mijn eigen Thuiscrèche al bijna 10 jaar met veel plezier. Ik vind het belangrijk dat kinderen hier de ruimte en vrijheid krijgen. Ze moeten al snel zo veel. Bij Thuiscrèche ’t Kamphuuske mogen kinderen écht kind zijn.

De kinderen zijn heerlijk aan het spelen

 

 

 

 

 

 

 

 

Tevens ben ik erg flexibel. In overleg met ouders is er vaak veel mogelijk bij mijn Thuiscrèche. Naast hele dagen verzorg ik bijvoorbeeld ook halve dagen opvang.

Meer weten? Kijk eens op mijn website of mijn Facebookpagina om op de hoogte te blijven van alle leuke dingen die we beleven.

Groetjes,

Bertine Kamphuis

Thuiscrèche ‘t Kamphuuske

Gravenlandweg 31a 7675 TB in Bruinehaar