Kinderopvangtoeslag en kosten kinderdagopvang | Rekenmodule

Thuiscrèche rekenmodule

Als u uw kind onder wilt brengen bij een van onze Thuiscrèches, dan wilt u vooraf natuurlijk weten wat de precieze kosten voor kinderopvang zijn. Dit is van meerdere factoren afhankelijk. Allereerst gaat het natuurlijk om de kosten voor de kinderopvang in de Thuiscrèche zelf. Daarnaast kunt u in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. Hoe hoog deze toeslag is, hangt onder andere af van de hoogte van uw verzamelinkomen (toetsingsinkomen) en het aantal uren dat de minst werkende partner werkt.
Netto kosten kinderopvang bij Thuiscreche.nl:

Maak gebruik van onze rekenmodule om precies te weten te komen wat de netto kosten bij een kinderdagverblijf uit ons aanbod van Thuiscrèches zijn. Doorloop het overzichtelijke stappenplan en vul alle benodigde gegevens in. De netto kosten voor kinderopvang ziet u dan vervolgens direct voor u op uw scherm, zodat u weet waar u aan toe bent.

Welke gegevens heeft u nodig?

Om de netto kosten voor kinderdagopvang zo precies mogelijk te berekenen met behulp van onze rekenmodule, dient u de volgende zaken vooraf te inventariseren:

  • de hoogte van uw verzamelinkomen of toetsingsinkomen, te berekenen op de site van de Belastingdienst (www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toetsingsinkomen)
  • het aantal uren dat de minst werkende partner per week werkzaam is
  • om welke opvangsoort het gaat (dagopvang of buitenschoolse opvang)
  • de contractvorm (het aantal weken per jaar)
  • de Thuiscrèche waar uw kind naartoe gaat
Kwaliteit en professionaliteit

Als u besluit om een van onze Thuiscrèches in te schakelen voor de opvang van uw kind, dan bent u verzekerd van kwaliteit en professionaliteit. Daarbij wilt u het liefst zo min mogelijk betalen voor kinderopvang, maar tegelijkertijd wilt u natuurlijk wel het allerbeste voor uw kind. We durven dan ook met recht te stellen dat u bij Thuiscreche.nl echt waar voor uw geld krijgt. We zijn uiteraard geen prijsvechter, maar behoren ook zeker niet tot de duurste vormen van kinderopvang. U betaalt bijvoorbeeld geen inschrijfkosten en heeft verder ook niets te maken met andere verborgen kosten, addertjes onder het gras of kleine lettertjes.

Bereken direct de netto kosten voor kinderopvang in de door u gewenste Thuiscrèche of neem voor meer informatie contact met ons op.

Informatie aanvragen

© Copyright 2021 - Thuiscreche.nl | Sitemap