Nieuwe Thuiscrèche Enschede

 

 

Thuiscreche.nl is op zoek naar een nieuwe Thuiscrèche in Enschede. Heb jij passie voor het werken met kinderen en is het altijd al een droom geweest om je eigen onderneming te starten in de vorm van een Thuiscrèche? Sluit je dan aan bij de formule van thuiscreche.nl. Thuiscreche.nl staat garant voor professionele en excellente kleinschalige kinderopvang. Een Thuiscrèche is van alle gemakken voorzien en uiteraard volledig ingericht op de verschillende leeftijden van de kinderen. Elk kind ervaart in een Thuiscrèche de prettige sfeer van een kleinschalige kinderopvang waarbij iedereen de persoonlijke aandacht krijgt die hij of zij verdient.

 

Thuiscrèche Pim Pam Pret in Enschede
Anita Derks van de Ven is Crècheleidster van haar eigen succesvolle Thuiscrèche Pim Pam Pret. Omdat Anita naast Crècheleidster zelf theaterregisseur is, vindt zij bij de kinderen dramatische expressie heel erg belangrijk. Zo is er een verkleedkist aanwezig zodat de kinderen daarmee hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Dansen, spelen, zingen en met poppen spelen: het komt allemaal aan bod in Thuiscrèche Pim Pam Pret. Creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en samenspel vindt Anita erg belangrijk. Bij baby’s staan vooral de 3 R’s hoog in het vaandel: rust, reinheid en regelmaat.

Hoe run je een succesvolle Thuiscrèche?
Anita is een heel enthousiast persoon, zeker als het om het spelen met kinderen gaat. Maar tegelijkertijd weet ze ook goed de rust te bewaren. Op het gebied van regels is ze ook duidelijk richting de kinderen zodat ze weten wat wel en wat niet mag. Daarnaast biedt ze de kinderen een duidelijke structuur en tegelijkertijd ook veel liefde en warmte. Zoals Anita zelf zegt, biedt ze de kinderen eigenlijk een tweede thuis. En dat vindt ze ook belangrijk: dat de kinderen zich thuis voelen. Richting de ouders houdt Anita van direct contact, zodat de lijnen kort blijven.

 

Wil jij ook starten met jouw eigen Thuiscrèche in Enschede?
Volgens Anita is het belangrijk dat je voldoet aan de door thuiscreche.nl gestelde eisen: een geldig diploma, een opvanglocatie met aparte ruimtes om te spelen, slapen, verschonen en voldoende buitenruimte rondom het huis. Dit kan een eigen tuin zijn maar bijvoorbeeld ook een park dat erg dichtbij het huis ligt. Echter zijn dit voornamelijk praktische zaken. Anita geeft aan dat jouw eigen visie op kinderen – opvoeding het belangrijkste aspect is. Wat vind jij als Crècheleidster belangrijk, wat wil je uitdragen als Thuiscrèche naar ouders toe?

Ondersteuning van thuiscreche.nl
Natuurlijk krijg je tijdens het grote Thuiscrèche avontuur ondersteuning van thuiscreche.nl. Zo geeft Anita aan dat zij dankzij thuiscreche.nl meer naamsbekendheid heeft gekregen middels een eigen website, Facebookpagina, flyers en andere reclame-uitingen. Ook wordt zij ondersteund op het gebied van educatie door diverse cursussen. In combinatie met Anita’s eigenheid is haar Thuiscrèche nu een succesvolle onderneming waar ze elke dag volop van geniet.

 


Meld je aan!
Anita’s droom is uitgekomen, nu die van jou nog! Ben jij woonachtig in Enschede, in het bezit van een geldig diploma en biedt jouw locatie voldoende mogelijkheden? Heb jij passie voor het werken met kinderen en ben jij in staat om je eigen onderneming te runnen met behulp van thuiscreche.nl? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Ook voor vragen kun je contact opnemen met thuiscreche.nl.

info@thuiscreche.nl
074 – 34 918 34