Nieuwe Thuiscrèche gezocht in Deventer

 

 

Thuiscreche.nl is op zoek naar een nieuwe Thuiscrèche in Deventer. Heb jij passie voor het werken met kinderen en is het altijd al een droom geweest om je eigen onderneming te starten in de vorm van een Thuiscrèche? Sluit je dan aan bij de formule thuiscreche.nl. Thuiscreche.nl staat garant voor professionele en excellente kleinschalige kinderopvang. Een Thuiscrèche is van alle gemakken voorzien en uiteraard volledig ingericht op de verschillende leeftijden van de kinderen. Elk kind ervaart in een Thuiscrèche de prettige sfeer van een kleinschalige kinderopvang waarbij iedereen de persoonlijke aandacht krijgt die hij of zij verdient.

 

Ilona Bouwmeester opende in februari 2017 haar Thuiscrèche Teder aan de Molenstraat 119 te Deventer.

“Teder is een kleine Thuiscrèche in hartje Deventer. Een beetje sprookjesachtig, met genoeg speelgoed om mee te spelen of om van te leren. Bij Thuiscrèche Teder maken we muziek, we zingen, schilderen, kliederen en kladderen, zijn creatief en maken lol. Elke dag wordt er voorgelezen.

Thuiscrèche Teder werkt duurzaam, werkt met natuurlijke materialen en is grotendeels ingericht met tweedehands spullen. De seizoenen zetten de toon. Elke dag een frisse neus, we gaan veel naar buiten, werken in de groentetuin of verzamelen materialen om later wat moois van te maken.

Nergens is het zo fijn als thuis, ik richt me met name op het bieden van een andere vorm van geborgenheid, vertrouwdheid en het gevoel welkom en geliefd te zijn. Ik doe mijn best om het kind te volgen, om aan te sluiten bij zijn/ haar beleving en behoeftes.”

Thuiscrèche worden?

In onderstaand filmpje leggen wij kort uit hoe u een eigen Thuiscrèche kunt beginnen in 8 stappen!

 


Interesse of nog vragen? Neem contact met ons op!

Ben jij woonachtig in Deventer, in het bezit van een geldig diploma en biedt jouw locatie voldoende mogelijkheden? Heb jij passie voor het werken met kinderen en ben jij in staat om je eigen onderneming te runnen met behulp van thuiscreche.nl? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen je helpen met al je vragen.

info@thuiscreche.nl
074 – 34 918 34