Thuiscreche.nl is op zoek naar een nieuwe Thuiscrèche in Borne. Heb jij passie voor het werken met kinderen en is het altijd al een droom geweest om je eigen onderneming te starten in de vorm van een Thuiscrèche? Sluit je dan aan bij de formule thuiscreche.nl.

Wie zijn wij?

Thuiscreche.nl staat garant voor professionele en excellente kleinschalige kinderopvang.Een Thuiscrèche is van alle gemakken voorzien en uiteraard volledig ingericht op de verschillende leeftijden van de kinderen. Elk kind ervaart in een Thuiscrèche de prettige sfeer van een kleinschalige kinderopvang waarbij iedereen de persoonlijke aandacht krijgt die hij of zij verdient.

Zit er al een thuiscreche in Borne?

Pascalle Mittendorff besloot vijf jaar geleden om haar eigen Thuiscrèche ‘Florisoen’ te starten in Borne en met succes: Pascalle vangt dagelijks liefdevol de kinderen op. Ze is ontzettend blij en trots dat ze vijf jaar geleden de stap heeft gezet en haar eigen Thuiscrèche is gestart. “Je neemt zelf beslissingen, verantwoordelijkheden en je creëert je eigen ideeën. Als je daarin de juiste keuzes maakt dan ontstaat er een geweldige onderneming die je grotendeels zelf hebt opgezet en waar je echt trots op mag zijn”, aldus Pascalle die dagelijks geniet van de spontane omgang met de kinderen.

Pascalle heeft veel ervaring opgedaan in het onderwijs en in de kinderopvang. Een eigen Thuiscrèche was altijd al een droom van Pascalle en die droom is vijf jaar geleden werkelijkheid geworden. De omgang met de kinderen brengt elke dag weer iets nieuws en iets grappigs wat het werk zo leuk maakt. De wens van Pascalle om buitenaf te wonen en de kinderen veel ruimte en natuur te bieden waarbij het buiten spelen centraal staat is gelukt. Dat maakt Florisoen voor haar compleet. Een geschikte Crècheleidster is volgens Pascalle iemand die creatief is, professioneel, het gezellig maakt in huis, vaak naar buiten gaat met de kinderen, maar bovenal enthousiast is en passie heeft voor haar werk.

In een Thuiscrèche worden kinderen opgevangen in een warme, leerzame en liefdevolle omgeving, waarbij één op één contact centraal staat. Het concept thuiscreche.nl sprak Pascalle direct aan. Pascalle is vooral onder de indruk van de professionele aanpak van thuiscreche.nl.

Een nieuwe Thuiscrèche in Borne zou volgens Pascalle meer dan welkom zijn, zeker nu Thuiscrèche Florisoen vier maanden geleden is verhuisd naar Hengelo. Thuiscrèches kunnen elkaar versterken en elkaar helpen door elkaar aan te prijzen wanneer de één bijvoorbeeld geen plek meer heeft op een bepaalde dag. Daarnaast kunnen ze elkaar tips en adviezen geven en ervaringen met elkaar delen.

Voor Pascalle is het elke dag weer een feestje om aan de slag te gaan in haar eigen Thuiscrèche. Dankzij de leuke activiteiten, grappige uitspraken en vele knuffels van de kinderen geniet Pascalle van elke dag!

Meld je aan!

Pascalle’s droom is uitgekomen, nu die van jou nog! Ben jij woonachtig in Borne, in het bezit van een geldig diploma en biedt jouw locatie voldoende mogelijkheden? Heb jij passie voor het werken met kinderen en ben jij in staat om je eigen onderneming te runnen met behulp van thuiscreche.nl? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier.

thuiscreche.nl
info@thuiscreche.nl
074 – 34 918 34