Thuiscreche.nl is op zoek naar een nieuwe Thuiscrèche in Losser. Heb jij passie voor het werken met kinderen en is het altijd al een droom geweest om je eigen onderneming te starten in de vorm van een Thuiscrèche? Sluit je dan aan bij de formule thuiscreche.nl.

Wie zijn wij?

Thuiscreche.nl staat garant voor professionele en excellente kleinschalige kinderopvang. Een Thuiscrèche is van alle gemakken voorzien en uiteraard volledig ingericht op de verschillende leeftijden van de kinderen. Elk kind ervaart in een Thuiscrèche de prettige sfeer van een kleinschalige kinderopvang waarbij iedereen de persoonlijke aandacht krijgt die hij of zij verdient.

Zit er al een thuiscreche in Losser?

Jorieke Loohuis (31) besloot een paar maanden geleden om haar eigen Thuiscrèche ‘De Bezige Bijtjes’ in Losser te starten. Inmiddels vangt Jorieke dagelijks kindjes op. En met succes: de opvangplekjes zijn zo goed als opgevuld. Jorieke woont samen met haar partner Ruud en hun twee dochtertjes aan de Honingloweg in het buitengebied van Losser. Een fantastische locatie waar de kinderen lekker buiten kunnen spelen. Omringd door weilanden, dieren en een mooie speelplek in de achtertuin is het voor kinderen een geweldige plek om te spelen, te leren en te ontdekken.

Jorieke haalde in 2006 haar PABO diploma en sindsdien is ze al ruim 10 jaar werkzaam in het onderwijs. Een eigen Thuiscrèche was altijd al een droom van Jorieke en sinds haar verhuizing naar de Honingloweg werd deze droom werkelijkheid. Jorieke’s hart ligt bij kinderen en ze vindt het fantastisch om een steentje bij te dragen aan een goede ontwikkeling van kinderen. Bij Thuiscrèche De Bezige Bijtjes kunnen kinderen ook echt kind zijn. De gemeente Losser biedt ook vele mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Zo gaan ze regelmatig op pad naar de kinderboerderij, de leuke speeltuintjes en naar de vijvertjes in de buurt om de eendjes te voeren.

Waarom thuiscreche.nl?

Een Thuiscrèche straalt volgens Jorieke de professionaliteit uit van een kinderdagverblijf, maar dan in huiselijke sfeer. Kinderen worden opgevangen in een warme, leerzame en liefdevolle omgeving, waarbij één op één contact centraal staat. Het concept thuiscreche.nl sprak Jorieke direct aan. Dankzij de duidelijke afspraken en de professionele aanpak weten zowel de vraag- als gastouder precies waar ze aan toe zijn.

Voor Jorieke is het elke dag weer een feestje om aan de slag te gaan in haar eigen Thuiscrèche. Dankzij de leuke activiteiten, grappige uitspraken en vele knuffels van de kinderen geniet Jorieke van elke dag!

Groetjes van Jorieke & thuiscreche.nl

Jorieke’s droom is uitgekomen, nu die van jou nog! Ben jij woonachtig in Losser, in het bezit van een geldig diploma en biedt jouw locatie voldoende mogelijkheden? Heb jij passie voor het werken met kinderen en ben jij in staat om je eigen onderneming te runnen met behulp van thuiscreche.nl? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier. thuiscreche.nl

info@thuiscreche.nl

074 – 34 918 34