Professionele kleinschalige kinderopvang - Thuiscreche.nl

Meerwaarde thuiscrèche.nl

Als u kiest voor Thuiscrèche, dan kiest u voor een uniek concept dat garant staat voor professionele en excellente kleinschalige kinderopvang. De groepen bestaan uit maximaal zes kinderen en elke Thuiscrèche is een plek waar kinderen zich thuis voelen. Er wordt alles aan gedaan om te zorgen voor een huiselijke en intieme sfeer. Daarnaast is de kennis en kunde van onze Crècheleidsters van een zeer hoog niveau, zodat de kwaliteit gewaarborgd is. Dat vindt u ook terug in het door ons in het leven geroepen kwaliteitskeurmerk voor alle deelnemende Thuiscrèches.

Persoonlijke aandacht voor elk kind

Een Thuiscrèche is van alle gemakken voorzien en volledig voor het welzijn van de kinderen ingericht. In de meeste Thuiscrèches zijn extra voorzieningen aanwezig zoals speelruimtes, slaapkamers, een verschoningsruimte en voldoende buitenruimte. Elk kind zal in een Thuiscrèche de prettige sfeer van een kleinschalige kinderopvang ervaren. Hier krijgt namelijk iedereen de persoonlijke aandacht die hij of zij nodig heeft.

Groots in kleinschaligheid

Alles draait bij onze Thuiscrèches om kleinschaligheid. Maar omdat elke Thuiscrèche tot onze grotere franchiseformule behoort, zijn kwaliteit, deskundigheid en een vergaande ondersteuning achter de schermen altijd gegarandeerd. Elke Thuiscrèche verzorgt de Thuiscrèchelocatie goed en beschikt over een juiste en professionele houding ten opzichte van de kinderen en hun ouders. En met behulp  van cursussen en opleidingen blijft elke Thuiscrèche-eigenaar zich continu ontwikkelen.

De voordelen van onze Thuiscrèches

  • Persoonlijke aandacht voor elk kind
  • Kleinschalige kinderopvang van hoogstaande kwaliteit
  • Groepen van maximaal 6 kinderen
  • Kwaliteitskeurmerk
  • Kinderopvang in huiselijke sfeer
  • Vind gemakkelijk uw favoriete Thuiscrèche

Wilt u meer weten over thuiscreche.nl? Bijvoorbeeld omdat u zelf een Thuiscrèche wil starten of een geschikte Thuiscrèche wil vinden voor uw kind? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Informatie aanvragen

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap