Informatie nieuw - Thuiscreche.nl

informatie

Alles wat u moet weten vind u op deze pagina
Thuiscreche.nl is een uniek concept van Parbédie Kinderopvang en staat garant voor professionele en excellente kleinschalige kinderopvang. Onze franchiseformule zorgt ervoor dat u bij elke thuiscreche.nl verzekerd bent van kinderopvang van kwaliteit. De groepen bestaan uit maximaal zes kinderen en de kennis en kunde van de Crècheleidsters is van hoog niveau.

thuiscrèche.nl

Thuiscreche.nl is een uniek concept van Parbédie Kinderopvang en staat garant voor professionele en excellente kleinschalige kinderopvang.

keurmerk

Uw kind is uw kostbaarste bezit. Daarom wilt u zeker weten dat de plek waar uw kind naar de kinderopvang gaat betrouwbaar en veilig is.

overstappen

Als u op zoek bent naar geschikte gastouderopvang, wilt u er zeker van zijn dat alles goed geregeld is.

administratie

Als u een Thuiscrèche begint, dan bent u verplicht om uzelf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

rekenmodule

Als u uw kind onder wilt brengen bij een van onze Thuiscrèches, dan wilt u vooraf natuurlijk weten wat de precieze kosten voor kinderopvang zijn.

meerwaarde

Als u kiest voor Thuiscrèche, dan kiest u voor een uniek concept dat garant staat voor professionele en excellente kleinschalige kinderopvang.

veiligheid

Als u op zoek bent naar geschikte dagopvang voor uw kind, dan is veiligheid ongetwijfeld één van de belangrijkste voorwaarden.

8 stappen plan

Bent u al gastouder of wilt u gastouder worden? Kies dan voor het unieke concept van Thuiscrèche.

in 8 stappen
een eigen thuiscreche

Neem contact op

© Copyright 2021 - Thuiscreche.nl | Sitemap