Eigen gastouderopvang beginnen? Dat kan bij thuiscreche.nl!

Eigen gastouderopvang beginnen? Dat kan bij thuiscreche.nl!

Wilt u niets liever dan een eigen gastouderopvang beginnen? Schrijf u dan in bij thuiscreche.nl! Dan weet u namelijk zeker dat u een kwalitatief goede gastouderopvang zult beginnen én wordt het een stuk makkelijker om vraagouders te bereiken. Op deze pagina leest u meer over ons unieke concept.

Wat is thuiscreche.nl?

Thuiscreche.nl is een franchiseformule van Parbédie Kinderopvang. Dankzij ons unieke concept kunnen wij garanderen dat elke bij ons aangesloten gastouderopvang een uitstekende en professionele service biedt. Wanneer u zich heeft aangesloten bij thuiscreche.nl, is het dan ook een goed idee om dat vooral naar buiten toe te communiceren. Dit is namelijk een kenmerk waaraan vraagouders zullen herkennen dat u een goede en professionele gastouderopvang runt. En dat kan er weer voor zorgen dat zij liever voor u kiezen dan voor iemand die niet bij ons is aangesloten.

Hoe kunt u via thuiscreche.nl een eigen gastouderopvang beginnen?

In principe kan iedereen die een hart voor kinderen heeft bij ons een eigen gastouderopvang beginnen. Het maakt voor ons namelijk niet uit of u al eerder gastouder bent geweest of juist niet. Wij helpen u namelijk graag van begin tot eind bij het opzetten van een goede gastouderopvang die perfect aansluit bij onze franchiseformule.

Bent u benieuwd naar wat u van dit proces kunt verwachten? Dan kunt u hier alvast de acht stappen lezen die u sowieso zult doorlopen als u zich inschrijft bij thuiscreche.nl.

Gastouderopvang beginnen? Wij noemen het liever een Thuiscrèche!

Eigenlijk vinden wij dat de term ‘gastouderopvang’ de lading niet goed dekt van de opvanglocaties die bij ons zijn aangesloten. Wij noemen een gastouderopvang dan ook veel liever een Thuiscrèche. Een Thuiscrèche kunt u zien als een kleinschalige kinderopvang dat professioneler is dan een standaard gastouderopvang. Dat komt omdat u tot maximaal zes kinderen zult opvangen, maar dezelfde cursussen zult volgen als pedagogisch medewerkers van kinderdagverblijven.

U wordt de Crècheleidster van uw eigen Thuiscrèche!

Wanneer u een gastouderopvang gaat beginnen via thuiscreche.nl, komt u niet bij ons in loondienst. In plaats daarvan schrijft u zich als zelfstandig ondernemer in bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast start u de gastouderopvang bij u aan huis. Zodoende wordt u dus gewoonweg de Crècheleidster van uw eigen Thuiscrèche! In deze crèche kunt u maximaal zes kinderen van nul tot twaalf jaar opvangen. Echter bepaalt u helemaal zelf hoeveel kinderen u per dag op wilt vangen en in welke leeftijdsgroepen. Vangt u liever twee kinderen tot vier jaar op of juist liever vijf kinderen van alle leeftijden? Het kan allemaal! Daarnaast bepaalt u zelf welk gedeelte van uw huis u als opvanglocatie zal gebruiken. Bij thuiscreche.nl heeft u dus zelf de regie over uw eigen kinderopvang!

Graag een gastouderopvang beginnen? Neem contact met ons op!

Bent u na het lezen van bovenstaande nog steeds enthousiast over het beginnen van uw eigen gastouderopvang aan huis? Neem dan vooral contact met ons op, zodat u er zo snel mogelijk mee aan de slag kunt gaan!

Informatie aanvragen

© Copyright 2020 - thuiscreche.nl | Sitemap