Thuiscrèche 't Thuushuus van gastouder Marjon Looman in Doetinchem

Welkom bij Thuiscrèche ’t Thuushuus

Thuiscrèche ’t Thuushuus is gelegen in een vrijstaande woning met volledig afgeschermde tuin in Doetinchem, aan de Nonnenmate 26. Thuiscrèche-eigenaar Marjon Looman vindt niets zo leuk als kinderen begeleiden in hun ontwikkeling. Ze heeft de opleiding kinderverzorging en pedagogisch medewerker gevolgd en doet dit werk al jaren met veel plezier. Daarnaast heeft Marjon een medische achtergrond dankzij de ziekenzorgopleiding. Ook binnen haar Thuiscrèche heeft ze ervaring met kinderen die extra (medische) zorg nodig hebben.

De kinderen zijn helemaal weg van handpop Thuus.

Al vanaf haar achttiende weet Marjon wat ze het liefste doet en dat is werken met kinderen. Ze is al die tijd dan ook al werkzaam met kinderen en ze weet precies wat kinderen nodig hebben. Marjon kan in haar Thuiscrèche per week maximaal vijf kinderen per dag opvangen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Daarbij is ze tevens een erkend leerbedrijf voor stagiaires.

Voor de kinderen zijn aparte slaapkamers aanwezig, zodat in elk geval vier kinderen gescheiden kunnen slapen. De opvang vindt plaats in een prachtige aparte ruimte in het huis.

Van thema’s tot aan Thuus!

Marjon werkt met de kinderen op basis van thema’s, die (samen met de werkjes die gemaakt zijn) altijd aan het raam hangen. Op basis van het thema wordt er dan elke dag geknutseld, gelezen en gezellig gekletst. Daarnaast is er ook nog handpop Thuus die onderdeel is van allerlei leuke activiteiten. Thuus kan de kinderen op hun gemak stellen, vertelt ze verhaaltjes en de kinderen spelen graag met Thuus. Alle kinderen zijn helemaal weg van Thuus en het grappige is dat op die momenten Marjon ook even helemaal niet meer voor ze bestaat.

Ze vindt het knutselen en lezen met de kinderen leuk en ze gaat elke dag even met de kinderen naar buiten om een frisse neus te halen. In de tuin is volop ruimte voor de kinderen om te spelen maar ze gaat ook regelmatig met de kinderen op pad.

Rustig en kalm

Marjon is zelf een vrij rustig persoon en dat vinden de kinderen erg prettig. Daarnaast vindt Marjon humor erg belangrijk en dit zet ze graag in: er wordt dan ook veel gelachen bij Thuiscrèche ’t Thuushuus. Verder houdt Marjon erg van de drie R’s: rust, reinheid en regelmaat en ze past dat dan ook in haar Thuiscrèche dagelijks toe. Ook vindt ze het heel belangrijk dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen en zich kunnen ontplooien zoals ze zich moeten ontplooien. Elk kind is uniek en we moeten elk kind kunnen accepteren zoals hij of zij is.

Reken-moduleWilt u weten wat uw netto
kosten zijn bij deze thuiscrèche?
bereken het hier

Thuiscreche-Veiligheid

Veilig en vertrouwd

Thuiscrèche Thuushuus voldoet aan de normen en richtlijnen van de Wet Kinderopvang en is veilig en kindvriendelijk ingericht. Voor de eerste opening is een Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uitgevoerd die de GGD jaarlijks controleert. Marjon Looman is geregistreerd bij gastouderbureau Parbédie Kinderopvang, is in het bezit van de van toepassing zijnde diploma’s en beschikt over kinder-EHBO. Hierdoor krijgt u een gedeelte van de kosten vergoed via de Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst.

Wilt u weten of er nog plaats is bij Thuiscrèche Thuushuus of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op.

Waar vindt u ’t Thuushuus

Neem contact op

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap