Thuiscrèche Tanja van gastouder Tanja Gasin in Deventer | thuiscreche.nl

Welkom bij Thuiscrèche Tanja

Thuiscrèche Tanja van Tanja Gasin vind je terug aan de Van Lithstraat 15 in Deventer.

”Kinderen mogen bij mij vooral zichzelf zijn.”

De kinderen voelen zich hier altijd direct welkom in de warme, gezellige woning. Er zijn geen felle kleuren gebruikt bij de inrichting zodat het geheel rustig op de kinderen overkomt. Op de grond ligt een fijn kleed, voor de kleintjes is er ook een box en een speciale thematafel met krukjes zorgt ervoor dat de kinderen heerlijk kunnen spelen. Ze heeft bewust gekozen voor twee slaapkamers zodat elk kindje goed tot rust kan komen. Tanja heeft zelf twee zoontjes en richt zich met haar thuiscrèche op kinderen van 0 tot 4 jaar.

Zelf veel ontdekken

Tanja vindt het belangrijk dat kinderen zich spelenderwijs ontwikkelen. Door haar deels antroposofische inslag gaat het er in de Thuiscrèche vooral zacht en gemoedelijk aan toe. Tegelijkertijd is Tanja iemand die de ontwikkeling van kinderen erg belangrijk vindt. Ze mogen hier dus van alles ervaren en spelenderwijs ontdekken.

Volop buiten spelen

Tanja gaat graag met de kinderen naar buiten toe. De woning van Tanja heeft een ruime tuin met grasveld waar voor de kinderen veel te beleven valt. Zo zijn er onder andere een trampoline, een zandbak, een watertafel en een glijbaan aanwezig. Tanja is met de kinderen ook heel veel in de parken en omgeving te vinden wat dicht bij de Thuiscrèche gelegen is. Ook gaat ze geregeld met de kinderen op pad, bijvoorbeeld naar het bos. In Thuiscrèche Tanja wordt er een vast dagritme gehanteerd. Hierdoor weten de kinderen precies waar ze aan toe zijn. Ook wordt er volop geknutseld en gezongen.

Reken-moduleWilt u weten wat uw netto
kosten zijn bij deze thuiscrèche?
bereken het hier

Een kijkje bij Thuiscrèche Tanja

Opleiding en ervaring

Tanja volgde de opleiding Pedagogisch Medewerker Niveau 4. Ze werkte jarenlang bij een kinderdagverblijf als pedagogisch medewerker. Uiteindelijk besloot ze om haar eigen kleinschalige opvang te openen. In haar eigen Thuiscrèche heeft Tanja meer tijd voor het aangaan van 1-op-1-contacten met de kinderen. Tanja vindt het ontwikkelingsgericht werken en activiteiten aanbieden die bij de leeftijd en interesses passen erg belangrijk. Zo maakt ze gebruik van een ochtendkring waarin ze de oudste kinderen alvast een beetje voorbereidt op de basisschool. En bij elke verjaardag van een kind heeft ze een ontwikkelingsgesprek met de ouders.

Bewuste keuzes in het belang van het kind

Tanja omschrijft zichzelf als rustig, geduldig en lief maar tegelijkertijd ook stoer. Ze is dan ook alle seizoenen buiten te vinden en een beetje blubber schrikt haar niet af. Dat kinderen bij haar altijd centraal staan wordt op meerdere vlakken duidelijk. Niet alleen het directe contact vindt ze belangrijk, ook op het gebied van voeding (zo veel mogelijk biologisch en het liefst geen suikers) heeft ze een duidelijk doel voor ogen. Ze maakt veelal bewuste keuzes waarbij altijd centraal staat: Wat is belangrijk voor het kind? Wat heeft dit kind nou specifiek van mij nodig?

Thuiscreche-Veiligheid

Veilig en vertrouwd

Thuiscrèche Tanja voldoet aan de normen en richtlijnen van de Wet Kinderopvang en is veilig en kindvriendelijk ingericht. Voor de eerste opening is een Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uitgevoerd die de GGD jaarlijks controleert. Tanja is geregistreerd bij gastouderbureau Parbédie Kinderopvang, is in het bezit van de van toepassing zijnde diploma’s en beschikt over kinder-EHBO. Hierdoor krijgt u een gedeelte van de kosten vergoed via de Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst.

Wilt u weten of er nog plaats is bij Thuiscrèche Tanja of wilt u meer informatie ontvangen?  Neem dan contact op.

Waar vindt u Tanja

Neem contact op

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap