Thuiscrèche 't Kastanjeboompje van gastouder Marietje in Weerselo

Welkom bij Thuiscrèche ’t Kastanjeboompje

Neem een kijkje bij Thuiscrèche ’t Kastanjeboompje aan de Overesweg 5A te Weerselo en maak kennis met Crècheleidster Marietje Flinkers. Ontdek de huiselijke sfeer binnen een landelijke omgeving: een ideale plek voor de opvang van uw kind. Marietje heeft plaats voor maximaal zes kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar.

De kinderen vervelen zich hier echt nooit.

In en om het huis is voor de kinderen meer dan voldoende ruimte om zorgeloos te spelen. Marietje beschikt zelf over een jarenlange ervaring op het gebied van kinderopvang en is moeder van een zoon.

Binnen maar vooral buiten spelen

Uw kind zal net als bij u thuis de huiselijke sfeer ervaren. De woning is ingericht speciaal voor de kinderen. In de woonkamer kan volop gespeeld worden en ook op zolder zullen de kinderen zich prima vermaken. Als het weer het enigszins toelaat, zijn de kinderen buiten te vinden want er is daar ruimte genoeg. De woning was vroeger een boerderij en er ligt veel grond omheen. U vindt in de tuin onder andere een voetbalveldje, trampoline, fietsen, een zandbak…geen enkel kind zal zich hier vervelen. Een hek om de tuin zorgt er bovendien voor dat de kinderen nergens anders naartoe kunnen, terwijl ze toch het gevoel hebben dat ze ‘vrij’ zijn.

Flexibel en meegaand, maar er zijn wel regels

Marietje is flexibel, maar er zijn wel regels in huis. Ze schept graag duidelijkheid voor de kinderen, want daar hebben ze het meeste aan. Ze hanteert ook meestal een vast schema voor de dagindeling. In principe hebben de ouders wel inspraak over wat zij belangrijk vinden in de opvoeding, maar vaak vinden zij het al prima zoals het gaat bij Thuiscrèche ’t Kastanjeboompje. De kinderen kunnen vanaf zeven uur terecht en sommige kinderen eten ’s ochtends ook mee. Zo kunnen de kinderen iets langer blijven liggen en goed aan hun benodigde slaapuren komen.

Reken-moduleWilt u weten wat uw netto
kosten zijn bij deze thuiscrèche?
bereken het hier

De kinderen mogen hier vrij zijn

Er staan regelmatig gezamenlijke activiteiten op het programma bij Thuiscrèche ’t Kastanjeboompje, maar als een kind iets echt niet wil dan hoeft dat ook niet. Het heeft niet zo veel zin om een kind te dwingen te gaan kleuren of knutselen en Marietje vindt het vooral belangrijk dat een kind zichzelf kan zijn en zich vrij voelt. En in principe hoeven ze overdag nergens anders naartoe, want alles wat ze nodig hebben is (binnen of buiten) gewoon aanwezig.

Thuiscreche-Veiligheid

Veilig en vertrouwd

Thuiscrèche ‘t Kastanjeboompje voldoet aan de normen en richtlijnen van de Wet Kinderopvang en is veilig en kindvriendelijk ingericht. Voor de eerste opening is een Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uitgevoerd die de GGD jaarlijks controleert. Marietje Flinkers is geregistreerd bij gastouderbureau Parbédie Kinderopvang, is in het bezit van de van toepassing zijnde diploma’s en beschikt over kinder-EHBO. Hierdoor krijgt u een gedeelte van de kosten vergoed via de Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst.

Wilt u weten of er nog plek is bij Thuiscrèche ‘t Kastanjeboopje of wilt u meer informatie opvragen? Neem dan contact op.

Waar vindt u ’t Kastanjeboompje

Neem contact op

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap