Thuiscrèche Speelkasteel van gastouder Joke in Zelhem | thuiscreche.nl

Welkom bij Thuiscrèche Speelkasteel

Thuiscrèche Speelkasteel is in het buitengebied gelegen in de vrijstaande woning van Joke Sloetjes aan de Nijmansedijk 14 te Zelhem. Joke vangt in dit jaren dertig huis (een verbouwde boerderij) maximaal 5 kinderen op in de leeftijd van 0 tot 4 jaar;
een leeftijdscategorie die zij zelf ook het leukste vindt.

Ik kan kinderen een goed liefdevol plekje geven.

Joke was al heel lang gastouder via Parbédie Kinderopvang en verzorgde al meer dan 11 jaar de opvang van kinderen. Hierbij startte ze met de opvang van de kinderen van haar zus, maar na verloop van tijd kwamen er ook andere kinderen bij. Tegenwoordig vindt die opvang dus plaats in de vorm van een Thuiscrèche: te weten Thuiscrèche het Speelkasteel. Er is een grote, omheinde tuin aanwezig met een beukenhaag zodat de kinderen er vrij kunnen spelen. In de tuin zijn onder andere verschillende schommels te vinden, een trampoline, een voetbalgoal en een grote zandbak.

Groot erf en eigen natuurgebied

Behalve de tuin is ook het erf behoorlijk groot bij Thuiscrèche het Speelkasteel. Maar wat vooral uniek is, is het eigen stuk natuurgebied dat bij de woning gelegen is en waar vrij gewandeld kan worden zonder dat er een weg overgestoken hoeft te worden. Ook in het huis zelf is veel ruimte aanwezig. Er zijn maar liefst vijf slaapkamers zodat elk kind zijn of haar eigen slaapplekje heeft. Daarnaast is er een aparte ruimte in het huis voor de kinderen met volop speelgoed waar ze naar hartelust kunnen spelen.

Hartje

Zorgzaam karakter waardoor
de kinderen zich thuis voelen

Joke is lief, vriendelijk en bovenal zorgzaam. Ze is getrouwd en heeft vier kinderen, waarvan de oudsten al het huis uit zijn.

Joke heeft door de jaren heen ontdekt dat het opvangen van kinderen echt haar passie is. Ze voert die werkzaamheden dan ook met veel liefde en plezier uit. Door haar zorgzame karakter voelen de kinderen zich snel geborgen bij Joke. Ze kan ze ook makkelijk troosten als er iets en je kan dus met recht zeggen dat de kinderen zich altijd erg thuis voelen in Thuiscrèche Speelkasteel. Het contact verloopt daarbij altijd heel natuurlijk en Joke is in staat om de kinderen snel een liefdevol plekje te bieden.

Reken-moduleWilt u weten wat uw netto
kosten zijn bij deze thuiscrèche?
bereken het hier

Zowel buiten als binnen allerhande activiteiten

Omdat Joke in een prachtige, groene omgeving woont gaat ze het liefst lekker naar buiten met de kinderen. De tuin en de omgeving bieden daar dan ook meer dan voldoende mogelijkheden toe. Joke is ontzettend creatief en ze vindt het dan ook erg leuk om met de kinderen bezig te zijn. Bijvoorbeeld met allerhande knutselactiviteiten wat natuurlijk meer in de winter dan in de zomer plaatsvindt. Hierbij werkt ze veelal met thema’s zoals de seizoenen, de feestdagen en andere speciale momenten in het jaar. Daarnaast biedt Joke rust en regelmaat aan de kinderen met een overzichtelijk dagprogramma. Op vaste tijden fruit eten, spelen of juist even slapen: het is allemaal onderdeel van een dag in Thuiscrèche het Speelkasteel.

Thuiscreche-Veiligheid

Veilig en vertrouwd

Thuiscrèche het Speelkasteel voldoet aan de normen en richtlijnen van de Wet Kinderopvang en is veilig en kindvriendelijk ingericht. Voor de eerste opening is een Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uitgevoerd die de GGD jaarlijks controleert. Joke Sloetjes is geregistreerd bij gastouderbureau Parbédie Kinderopvang, is in het bezit van de van toepassing zijnde diploma’s en beschikt over kinder-EHBO. Hierdoor krijgt u een gedeelte van de kosten vergoed via de Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst.

Wilt u weten of er nog plaats is bij Thuiscrèche het Speelkasteel of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op.

Waar vindt u Speelkasteel

Neem contact op

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap