Thuiscrèche Sammie van gastouder Samantha in Breda | thuiscreche.nl

Welkom bij Thuiscrèche Sammie

Thuiscrèche Sammie is gelegen in een kindvriendelijke en rustige woonwijk in de tussenwoning van Samantha Van Soelen aan de Buitenerf 205 in Breda.

“Het geheel zorgt ervoor dat je een huiselijke sfeer ervaart.”

Er is een ruime woonkamer met daarin een afgescheiden speelruimte: ideaal voor de kinderen. In de woonkamer staat een grote eettafel waar de kinderen ook regelmatig zitten op de momenten dat er gegeten moet worden. Het geheel zorgt ervoor dat je een huiselijke sfeer ervaart als je in Thuiscrèche Sammie aanwezig bent. Verder is er voor de kinderen die dat nodig hebben een aparte slaapplek in huis aanwezig. Samantha richt zich met haar Thuiscrèche op de opvang van kinderen van 0 tot 4 jaar.

Meer dan voldoende speelmogelijkheden

Bij Thuiscrèche Sammie kunnen de kinderen naar hartenlust spelen, zowel binnen als buiten. Maar ook in de buurt zelf is op het gebied van spelen van alles te beleven. Zo liggen er verspreid in de wijk allerlei kleine speeltuintjes, waarvan er eentje direct achter het huis ligt en waar ook een parkje bij aanwezig is. De eigen tuin is zeer ruim en is voorzien van kunstgras en grote tegels. Daarbij is er ook een zwembad aanwezig maar dat staat goed afgeschermd met het oog op de veiligheid.

Een kijkje bij Sammie

Opleiding en ervaring

Samantha volgde de opleiding SPW niveau 3 en werkte een aantal jaar in de kinderopvang. In Suriname had ze een tijdje zelfs een eigen peuterschool, dus qua ervaring op het gebied van werken met kinderen zit het wel goed bij Samantha. Daarbij is ze zelf erg spontaan en flexibel en daarnaast ook zorgzaam en zelfstandig. Samantha heeft in haar Thuiscrèche zo veel mogelijk een thuissituatie geprobeerd te creëren, zodat de kinderen zich ook echt bij haar thuis voelen.

Reken-moduleWilt u weten wat uw netto
kosten zijn bij deze thuiscrèche?
bereken het hier

Creatieve duizendpoot

Creatief bezig zijn zit in Samantha’s bloed en dat komt natuurlijk ook erg goed van pas als je dag in dag uit met kinderen in de weer bent. Ze werkt daarbij graag met thema’s en verzint altijd leuke dingen om te doen op knutselgebied, vaak in combinatie met allerlei uitstapjes. Niets is te gek voor haar (geen dag is hetzelfde!) en de kinderen genieten van deze activiteiten vaak met volle teugen. Werken op basis van thema’s geeft de kinderen ook vaak een goede leidraad zodat ze weten waarom ze met iets bezig zijn. Samantha vindt het daarnaast belangrijk dat kinderen gewoon kind kunnen zijn en dat ze spelenderwijs leren en ontwikkelen.

Thuiscreche-Veiligheid

Veilig en vertrouwd

Thuiscrèche Sammie voldoet aan de normen en richtlijnen van de Wet Kinderopvang en is veilig en kindvriendelijk ingericht. Voor de eerste opening is een Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uitgevoerd die de GGD jaarlijks controleert. Samantha Van Soelen is geregistreerd bij gastouderbureau Parbédie Kinderopvang, is in het bezit van de van toepassing zijnde diploma’s en beschikt over kinder-EHBO. Hierdoor krijgt u een gedeelte van de kosten vergoed via de Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst.

Wilt u weten of er nog plaats is bij Thuiscrèche Sammie of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op.

Waar vindt u Sammie

Neem contact op

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap