Thuiscrèche Pim Pam Pret van gastouder Anita in Enschede

Welkom bij Thuiscrèche Pim Pam Pret

Thuiscrèche Pim Pam Pret is te vinden aan de Lasondersingel 115 in Enschede en Crècheleidster Anita Derks van de Ven biedt
in haar ruime woning opvang aan maximaal zes kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Ook de tuin is zeer ruim zodat
de kinderen er heerlijk en onbezorgd kunnen spelen.

Samenspel vind ik heel belangrijk.

Anita is zelf voornamelijk gericht op de tuin als het gaat om activiteiten die zij met de kinderen onderneemt, al is het weer daar natuurlijk wel een belangrijke factor bij. In de Thuiscrèche zelf zijn aparte kamertjes te vinden, zodat de kleinsten ook rust en regelmaat geboden wordt.

Samen spelen

Wat Anita heel belangrijk vindt is samenspel, want daar leren de kinderen heel veel van. Het is heerlijk om te zien als de kinderen lekker samen kunnen ravotten en in Anita’s tuin mogen ze dan ook (nagenoeg) alles doen. Er is veel gras, er staan een aantal bomen maar ook het speelgoed ontbreekt hier zeker niet. Denk daarbij aan een trampoline, of tenten en hutten die de kinderen kunnen bouwen. Binnen is het ook een waar paradijs voor de kinderen. Aan de grote tafel worden gezamenlijk spelletjes gespeeld en op die plek wordt ook met zijn allen gegeten. Er staan bakken met speelgoed die aan het eind van de dag weer door alle kindjes netjes worden opgeruimd. Kortom, er wordt van alles gezamenlijk ondernomen.

Expressie en prikkelen van de fantasie

Omdat Anita zelf theaterregisseur is, vindt zij bij de kinderen dramatische expressie heel erg belangrijk. Zo is er een verkleedkist aanwezig zodat de kinderen daarmee hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Dansen, spelen, zingen en met poppen spelen: het komt allemaal aan bod in Thuiscrèche Pim Pam Pret.

Reken-moduleWilt u weten wat uw netto
kosten zijn bij deze thuiscrèche?
bereken het hier

Enthousiast en toch rustig

Anita is een heel enthousiast persoon, zeker als het om het spelen met kinderen gaat. Maar tegelijkertijd weet ze ook goed de rust te bewaren. Op het gebied van regels is ze ook duidelijk richting de kinderen zodat ze weten wat wel en wat niet mag. Daarnaast biedt ze de kinderen een duidelijke structuur en tegelijkertijd ook veel liefde en warmte. Zoals Anita zelf zegt, biedt ze de kinderen eigenlijk een tweede thuis. En dat vindt ze ook belangrijk: dat de kinderen zich thuis voelen. Richting de ouders houdt Anita van direct contact, zodat de lijnen kort blijven. Als er iets aan de hand is met een kind, dan maakt ze dat direct bespreekbaar met de ouders.

Thuiscreche-Veiligheid

Veilig en vertrouwd

Thuiscrèche Pim Pam Pret voldoet aan de normen en richtlijnen van de Wet Kinderopvang en is veilig en kindvriendelijk ingericht. Voor de eerste opening is een Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uitgevoerd die de GGD jaarlijks controleert. Anita Derks van de Ven is geregistreerd bij gastouderbureau Parbédie Kinderopvang, is in het bezit van de van toepassing zijnde diploma’s en beschikt over kinder-EHBO. Hierdoor krijgt u een gedeelte van de kosten vergoed via de Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst.

Wilt u weten of er nog plaats is bij Thuiscrèche Pim Pam Pret of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op.

Waar vindt u Pim Pam Pret

Neem contact op

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap