Thuiscrèche La Tartaruga van gastouder Nathalie in Enschede | thuiscreche.nl

Welkom bij Thuiscrèche La Tartaruga

Thuiscrèche La Tartaruga van Nathalie Wienen is gelegen aan de Korenbloemstraat 19 in Enschede. In een prachtige, kindvriendelijke nieuwbouwwijk ‘De Laares’ vind je de ruime woning waar zij samen met haar vriend woont.

”Ik wil een thuisplek creëren, warmte geven aan kindjes.”

Nathalie vindt het heel belangrijk dat de kinderen zich in de opvang echt thuis voelen. Er wordt daarom ook gespeeld in de woonkamer en wordt er samen een broodje gegeten aan de eettafel. In de Thuiscrèche staat gezelligheid en het warme gevoel van thuis centraal. ”We geven elkaar de ruimte om jezelf te zijn, te ontwikkelen en van elkaar te leren.”  Aangrenzend aan de eetkamer bevindt zich de openslaande deur naar de afgesloten tuin, waar de kinderen alle ruimte hebben om naar hartenlust te spelen en te ontdekken.
De slaapkamer voor de kinderen, die zich op de eerste etage bevindt, is ontworpen in de stijl van de naam van de opvang ‘La Tartaruga’, wat in het Italiaans schildpad betekent.

Uitgebreide speelmogelijkheden

De opvang bij Thuiscrèche La Tartaruga vindt voornamelijk plaats in de ruime woning met in de buurt een scala aan leuke en veilige speelmogelijkheden.
Ook binnen in de woning is er veel ruimte voor kinderen om te spelen en te ontwikkelen. Het huis is van alle gemakken voorzien: er zijn slaapkamers voor de kinderen en er is veel speel- en ontwikkelingsmateriaal aanwezig.

Een kijkje bij Tartaruga

Veel naar buiten

In de wijk is er genoeg ruimte waar de kinderen heerlijk kunnen spelen maar ook maakt Nathalie graag uitstapjes met de kinderen zodat ze lekker in de natuur kunnen spelen, bewegen en natuurlijk op ontdekking kunnen gaan.

Reken-moduleWilt u weten wat uw netto
kosten zijn bij deze thuiscrèche?
bereken het hier

Opleiding en ervaring

Na veel ervaring als verpleegkundige in de zorg heeft Nathalie uiteindelijk besloten haar hart te volgen en een eigen Thuiscrèche te beginnen. Ze wil namelijk niets liever dan met jonge kinderen werken. Nathalie is heel gedreven om voor deze kinderen een fijne, warme plek te creëren.

Zo veel mogelijk creatief bezig zijn

Nathalie is erg ondernemend, ze neemt de kinderen dan ook graag spelenderwijs mee in verschillende activiteiten. Knutselen, wandelen, (buiten) spelen of samen koekjes bakken; niets is te gek. Naast al deze leuke activiteiten wordt er ook veel rust en regelmaat geboden zodat ook de allerkleinsten niets tekort komen.

Thuiscreche-Veiligheid

Veilig en vertrouwd

Thuiscrèche La Tartaruga voldoet aan de normen en richtlijnen van de Wet Kinderopvang en is veilig en kindvriendelijk ingericht. Voor de eerste opening is een Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uitgevoerd die de GGD jaarlijks controleert. Nathalie is geregistreerd bij gastouderbureau Parbédie Kinderopvang, is in het bezit van de van toepassing zijnde diploma’s en beschikt over kinder-EHBO. Hierdoor krijgt u een gedeelte van de kosten vergoed via de Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst.

Wilt u weten of er nog plaats is bij Thuiscrèche La Tartaruga of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op.

Waar vindt u La Tartaruga

Neem contact op

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap