Thuiscrèche La-Noël van gastouder Noël in Ewijk | thuiscreche.nl

Welkom bij Thuiscrèche La-Noël

Thuiscrèche La-Noël van Noël Welman is gelegen aan de Breedencamp 11 te Ewijk, een prachtige, kindvriendelijke nieuwbouwwijk.

Een ideale locatie om te vertoeven.

In de directe omgeving van Thuiscrèche La-Noël zijn allerlei speeltuintjes te vinden. Een ideale locatie dus om te vertoeven. Noël woont er samen met haar vier kinderen en de Thuiscrèche bevindt zich in een aparte ruimte die helemaal is ingericht met oog op de kinderen. Ze hebben alle ruimte om heerlijk te spelen of te knutselen. Dat zorgt er voor dat de kinderen worden opgevangen in een warme omgeving waar ze zich snel thuis voelen. Thuiscrèche La-Noël biedt plaats aan kinderen van 0 tot 4 jaar.

Noel Welman

Veel naar buiten

Thuiscrèche La-Noël is gelegen in een gezellige woonwijk in Ewijk. Noël vindt het heel belangrijk dat de kinderen veel buiten kunnen spelen. De vele speeltuintjes in de buurt zijn daarvoor een prima oplossing, maar ook in de eigen achtertuin kunnen de kinderen naar hartenlust spelen. Naast een speelhuisje met een glijbaan is er een afdak waaronder een grote tafel staat, zodat er ook lekker buiten geknutseld of gegeten kan worden. Bij mooi weer wordt er buiten met water gespeeld.

Veel creativiteit

Noël is zelf een creatief persoon en het zal dan ook geen verrassing zijn dat ze heel graag met de kinderen knutselt. Hierbij werkt ze vaak met behulp van thema’s. Denk daarbij aan blaadjes zoeken in de herfst om daar dan een kunstwerkje van maken. Of in de winter spelenderwijs de kinderen leren over bijvoorbeeld sneeuw en kou. Ook houdt Noël van zingen en dansen en ze zorgt er dan ook altijd voor dat ze leuke liedjes paraat heeft.

Reken-moduleWilt u weten wat uw netto
kosten zijn bij deze thuiscrèche?
bereken het hier

Daadkrachtig en zorgzaam

Noël is naast een echte doorzetter ook een daadkrachtig en zorgzaam persoon. Ze beschikt over veel empathisch vermogen dat goed aansluit op het kindniveau. Dit zorgt ervoor dat de kinderen zich bij haar altijd goed kunnen aanpassen. Noëls visie op opvoeden is vooral eerst observeren en veel zelf laten oplossen (met een beetje hulp). Ze vindt zelfredzaamheid en zelfstandigheid dan ook erg belangrijk. Daar hebben ze later alleen maar profijt van als ze naar de basisschool gaan. In dat opzicht vindt ze het ook heel belangrijk dat de kinderen veel buiten zijn want door te spelen ontdek je namelijk zo veel.

Kennis en ervaring

Noël heeft de opleiding pedagogisch werk gevolgd en volgde daarnaast ook allerlei cursussen en trainingen. Ook volgde ze de opleiding maatschappelijke zorg en werkte ze zo’n vijf jaar in de zorgsector. Ze beschikt over veel werkervaring met kinderen en jongeren en daarnaast voedt ze natuurlijk zelf al heel wat jaren haar eigen kinderen op.

Thuiscreche-Veiligheid

Veilig en vertrouwd

Thuiscrèche La-Noël voldoet aan de normen en richtlijnen van de Wet Kinderopvang en is veilig en kindvriendelijk ingericht. Voor de eerste opening is een Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uitgevoerd die de GGD jaarlijks controleert. Noël Welman is geregistreerd bij gastouderbureau Parbédie Kinderopvang, is in het bezit van de van toepassing zijnde diploma’s en beschikt over kinder-EHBO. Hierdoor krijgt u een gedeelte van de kosten vergoed via de Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst.

Wilt u weten of er nog plaats is bij Thuiscrèche La-Noël of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op.

Waar vindt u La-Noël

Neem contact op

© Copyright 2021 - Thuiscreche.nl | Sitemap