Thuiscrèche Kids Farm van gastouder Mirjam in Vriezenveen

Welkom bij Thuiscrèche Kids Farm

Thuiscrèche Kids Farm ligt op een prachtige locatie aan de Weitemansweg 41a te Vriezenveen. Dit is net buiten Almelo, vlakbij de wijk Schelfhorst. Op deze plek vangt Mirjam Koopman maximaal zes kinderen op in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar.

De kinderen hebben het gevoel
alsof ze gewoon thuis zijn.

Dankzij de flexibiliteit van Mirjam en de kleinschaligheid van de opvang, is ze in staat om elk kind de aandacht te geven die hij of zij verdient. Mirjam beschikt over veel ervaring en uw kind zal zich dan ook in een vertrouwde en uitdagende omgeving in zijn of haar eigen tempo ontwikkelen.

Veel binnen- en buitenruimte

Bij Thuiscrèche Kids Farm is zowel binnen als buiten veel ruimte voor de kinderen om te spelen. Er is een grote speelkamer boordevol speelgoed, er is een superleuke hooizolder en ook buiten kunnen de kinderen alle kanten op. Er is een trampoline aanwezig maar wat voor veel kinderen nog veel specialer is: er zijn ook paarden, kippen, twee katten en een hond. Behalve in de speelkamer kunnen de kinderen in principe ook op andere plekken in het huis spelen; uiteraard wel altijd op een veilige manier. Het reguliere gezinsleven en de opvang via de Thuiscrèche lopen hier dan ook gezellig in elkaar over. Op die manier zal het voor de opvangkinderen dan ook niet als een crèche voelen: in hun ogen zijn ze gewoon lekker thuis. Zeker als ze ook nog spelen met de kinderen van Mirjam zelf, krijgen ze het gevoel dat ze er helemaal bij horen.

Hartje

Flexibel en met hart voor de kinderen

Mirjam is een zeer flexibel persoon die alles doet met het welzijn van de kinderen in het achterhoofd. Ze heeft dan ook echt hart voor de kinderen. De kinderen (met name de grotere) hebben bij haar heel veel vrijheid. Ze mogen gebruik maken van het hele erf en er is ongeveer 1 hectare grond beschikbaar. Wel zijn er regels en weten ze dat ze bijvoorbeeld niet bij de paarden in de wei mogen komen. De voornaamste reden daarvoor is natuurlijk de veiligheid voor de kinderen zelf.

Reken-moduleWilt u weten wat uw netto
kosten zijn bij deze thuiscrèche?
bereken het hier

Alles in overleg

In principe hanteert Mirjam dezelfde soort opvoeding als bij haar eigen kinderen. Zoals gezegd: veel vrijheid, maar wel binnen bepaalde grenzen. Er wordt bijvoorbeeld ook niet gewerkt op basis van thema’s omdat Mirjam vindt dat ze dat soort zaken al genoeg op school meekrijgen. Hier is het vooral belangrijk dat de kinderen zich lekker thuis voelen en kunnen doen wat ze willen. Als ouders speciale ideeën of wensen over de opvoeding van hun kind hebben, dan is dat natuurlijk altijd bespreekbaar.

Thuiscreche-Veiligheid

Veilig en vertrouwd

Thuiscrèche Kids Farm voldoet aan de normen en richtlijnen van de Wet Kinderopvang en is veilig en kindvriendelijk ingericht. Voor de eerste opening is een Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uitgevoerd die de GGD jaarlijks controleert. Mirjam Koopman is geregistreerd bij gastouderbureau Parbédie Kinderopvang, is in het bezit van de van toepassing zijnde diploma’s en beschikt over kinder-EHBO. Hierdoor krijgt u een gedeelte van de kosten vergoed via de Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst.

Wilt u weten of er nog plaats is bij Thuiscrèche Kids Farm of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op.

Waar vindt u Kids Farm

Neem contact op

© Copyright 2022 - Thuiscreche.nl | Sitemap